Natuurspeeltuin tijdelijk gesloten

opknapbeurt n Van woensdag 6 tot woensdag 13 april is de Leiderdorpse natuurspeeltuin in park De Bloemerd gesloten vanwege werkzaamheden.

De hele speeltuin krijgt een opknapbeurt. Bij de ronde zithoek worden de zitstammen en de bank vervangen en de palen waar het scherm aan hangt worden vernieuwd. Ook komt er een nieuw speelelement achter de zandbak: een hangmat die ook voor kinderen met een beperking te gebruiken is. Daarna worden de half verharde paden vernieuwd. 

Het afgelopen jaar heeft de Stichting Natuurspeeltuin Leiderdorp het benodigde geld voor de opknapbeurt bijeen gekregen via bijdragen van Fonds 1818, het Druckerfonds, Rabobank Clubsupportactie, gemeente Leiderdorp en de Leiderdorpse vrijwilligersprijs.

Het is de bedoeling dat de speeltuin weer helemaal klaar is voor de Paasdagen. Op de ochtend van Tweede Paasdag (maandag 18 april) kunnen kinderen paaseieren komen zoeken. Hiervoor kan men zich nog aanmelden tot en met 6 april. Zie voor meer informatie de website www.natuurspeeltuin.nl.


Volg het Leiderdorps Weekblad ook online: www.leiderdorpsweekblad.nl

Het Leiderdorps Weekblad is ook aanwezig op Twitter (@Leiderdorpwkbld) en Facebook.