Opening Etalage van Gading

feestje n Donderdag 24 maart gaat de vernieuwde Etalage van Gading open. Tussen 2 en 4 uur ‘s middags is het winkelpand aan de Winkelhof 14 (buitengalerij, naast Hofplein) in feeststemming en is iedereen welkom.

In de Etalage van Gading verkoopt activiteitencentrum Gading, onderdeel van zorggroep Gemiva-SVG, mooie cadeauartikelen die door deelnemers van Gading gemaakt zijn. 


   Ontmoetingsplek

Maar de Etalage van Gading is veel meer dan een winkel. Dankzij een samenwerking van Gemiva, Incluzio Leiderdorp en ActiVite is het nu ook een plek waar mensen even binnen kunnen lopen voor een praatje. Ook is er informatie over activiteiten op gebied van welzijn en zorg in Leiderdorp. De samenwerking komt voort uit de Coalitie tegen Eenzaamheid Leiderdorp. 

De openingstijden van de Etalage van Gading zijn van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. Van maandag tot en met donderdag is Gading aanwezig, op woensdag is er ook het computer inloopspreekuur van Design@Gading, en op vrijdag bieden Incluzio en ActiVite activiteiten aan. 

Er is ook nog ruimte voor inwoners die zelf iets willen organiseren op vrijdag. Neem daarvoor contact op met buurtcoach Robert via rvegmond@incluzio.nl of 06-83285822.