De kindervrijmarkt is altijd een grote publiekstrekker op Koningsdag in het Oude Dorp. | Archieffoto (2018) J.P. Kranenburg
De kindervrijmarkt is altijd een grote publiekstrekker op Koningsdag in het Oude Dorp. | Archieffoto (2018) J.P. Kranenburg Foto: J.P.Kranenburg

Eindelijk weer Kindervrijmarkt in Oude Dorp

Koningsdag n “Ja, we mogen weer! Na twee jaar stilte kunnen we eindelijk weer Koningsdag vieren in het Oude Dorp."

"Met de leuke Kindervrijmarkt met attracties in het Oude Dorp en muziek en gezelligheid op het terras van De Hollandsche Tuyn. We zijn er met zijn allen zo ontzettend aan toe”, aldus voorzitter Herbert Zilverentant van de Stichting Vrienden van het Oude Dorp.


STRATEN VERSIEREN

"We hebben er weer ontzettend zin in en zijn volop bezig om de voorbereidingen te treffen. Natuurlijk gaan wij ook weer de straten versieren op deze dag, maar we vragen de bewoners ook daarbij te helpen door de vlag uit te steken. Samen gaan we het op deze dag gezellig maken in onze buurt. Het Oude Dorp maakt je blij!”, zegt Zilverentant.


VRIJWILLIGERS GEZOCHT

De kindervrijmarkt is op woensdag 27 april van 10.00 tot 16.00 uur. Er kunnen geen plekken gereserveerd worden. De Stichting Vrienden van het Oude Dorp is altijd op zoek naar vrijwilligers die op deze dag een paar uur kunnen helpen bij de activiteiten. Aanmelden kan via martijn@oudedorp.nl.