Nieuws van Incluzio Leiderdorp

Samen kunnen we zoveel meer in Leiderdorp!


Di. 8 maart: Lunchcafé
Geniet van een heerlijk 3-gangen menu dat tijdens het lunchcafé voor u wordt gemaakt. Tijd: 12.00 tot 14.00 uur. Plaats: gebouw Dwars, Bloemerd 1c. Kosten: € 6,00. Aanmelden tot 4 maart bij Henka Brouwer via tel. (071) 5418595. Graag een bericht achter laten op de voicemail.


NIEUW
Di. 22 maart: Quilt Joffers

Geen cursus, maar van elkaar leren. Gezellig samen creatief bezig zijn met patchwork en doorstiktechniek. Elke 4e dinsdag van de maand 9.30-12.00 uur in Dwars, Bloemerd 1c (m.u.v. december).

Kosten: € 25 per half jaar incl. koffie/thee. Meer info, mail 18gerda9@gmail.com of bernadetvandam@casema.nl


Financieel inloopspreekuur
Elke woensdag 10.00-12.00 uur in Dwars (Bloemerd 1c) voor mensen die vragen hebben op financieel of sociaal juridisch gebied, voor statushouders en voor Leiderdorpers die een beroep willen doen op het jeugdfonds sport of cultuur.


Mahjong club

Elke donderdag van 10-12u komt de groep bij elkaar in De Hoeksteen, Houtschans 107. Heb je interesse, maar nog geen ervaring met Mahjong dan kan je je opgeven voor beginnerslessen. Meer info: https://mijnleiderdorp.nl/organisaties/4288/mahjongclub-de-rode-sleutels.


Vacature Coördinator Fietsclub

Vind je het leuk om fietsroutes uit te zetten en te fietsen voor de fietsclub? Voor meer informatie mail coördinator Hans Meeboer (hans@meeboer.nl).


Vacature Chauffeur (M/V) ANWB AutoMaatje Leiderdorp 

Als vrijwillige chauffeur vervoer je met eigen auto minder mobiele mensen die niet meer zelf voor vervoer kunnen zorgen of lastig van de bestaande vervoersdiensten gebruik kunnen maken. Voor meer informatie mail Ada Telgen (atelgen@incluzio.nl).


Algemene informatie 
Voor vragen op het gebied van Wmo, welzijn en dienstverlening kan je terecht bij Incluzio Leiderdorp, De Sterrentuin, Van Diepeningenlaan 110g, 2352 KA Leiderdorp. Tel: (071) 5413536, e-mail: leiderdorp@incluzio.nl, website: incluzioleiderdorp.nl