Nieuws van Incluzio Leiderdorp

Meer specialistische ondersteuning nodig? - We bieden onder andere mantelzorgondersteuning, inzet van budgetmaatjes, maatschappelijke begeleiding van vluchtelingen en jongeren- en seniorenwerk. Onze medewerkers denken actief met u mee. Is er toch meer specialistische ondersteuning nodig is? Dan helpen we u bij het aanvragen van een Wmo-indicatie en wijzen u de weg naar de juiste instanties.


Inloopspreekuur financiën - Elke woensdag zijn bij het inloopspreekuur de budgetcoach, de sociaal raadsvrouw, de activeringscoach (voor statushouders) en een vitaliteitscoach aanwezig. Tijd: 10.00-12.00 uur in Dwars, Bloemerd 1c.


Ruilwinkel - De ruilwinkel, locatie Buitenhoflaan, zijingang van De Buit, is wekelijks geopend op woensdag van 14.00 tot 16.00 uur. Er is ook een ontmoetingsruimte voor mensen uit de buurt. Voor meer informatie: www.incluzioleiderdorp.nl/ruilwinkel..


Vacature: Gastvrouw/heer DagActief - Samen met de activiteitenbegeleider zorg je voor leuke en onvergetelijke dagen voor de deelnemers. Nieuwsgierig? Neem contact op met Floor van Egmond, 0683266984/fvegmond@incluzio.nl

Vacature: bezoek en begeleiding na overlijden partner - Als vrijwilliger bezoek je lotgenoten. Je ervaring kan een ander tot steun zijn. De bezoeken stem je af met degene die je bezoekt, daarmee kan je rekening houden met uw eigen agenda. Wij zoeken mensen die: zelf weduwe/weduwnaar zijn; goed kunnen luisteren en 1 á 2 dagdelen per maand tijd hebben. Interesse? Neem contact op met Wouter Heuer, 0620807545/wheuer@incluzio.nl..


Computerhulp - Bij Incluzio zijn vrijwilligers actief met het oplossen van computer problemen bij senioren thuis, of met het geven van adviezen op computergebied. Om in aanmerking te komen voor deze gratis service kunt u bellen met Incluzio, (071) 5413536. 


Dementievriendelijk Leiderdorp
Zoek je informatie over dementie en/of over voorzieningen in Leiderdorp? Kijk op dementievriendelijkleiderdorp.nl.


Algemene informatie
Voor vragen op het gebied van Wmo, welzijn en dienstverlening kan je terecht bij Incluzio, Van Diepeningenlaan 110g, 2352 KA Leiderdorp. Tel. (071) 5413536, e-mail leiderdorp@incluzio.nl, website incluzioleiderdorp.nl