Nieuws van Incluzio Leiderdorp

Samen kunnen we zoveel meer in Leiderdorp!

 

Dinsdag: Kinderkring

De kinderkring is iedere dinsdag van 9.00 tot 11.00 uur geopend. Alle kleine Leiderdorpers tussen 0 en 4 jaar oud zijn van harte welkom om samen met hun (groot)ouders gezellig te komen spelen in De Sterrentuin.


Woensdag/donderdag: Clubhuis de Derde Helft - buiten weer open

Alle buiten activiteiten van Clubhuis de Derde Helft zijn weer van start gegaan, op woensdag bij RCL en op donderdag bij Alecto. Van 9.00 tot 12.00 uur kan er weer buiten gesport worden. Kijk op de website voor het volledige buitenprogramma: clubhuisdederdehelft.nl. Het is mogelijk om binnen koffie/thee te halen, maar moet buiten opgedronken worden. Uiteraard worden alle geldende coronamaatregelen in acht genomen.


Incluzio ondersteunt jou als mantelzorger
Veel mensen hebben de zorg voor een ander. Omdat die ander bijvoorbeeld ziek is of een beperking heeft. Mantelzorger, iemand die geen professionele hulpverlener is, maar wel belangrijk werk doet voor iemand anders. Mantelzorger zijn is een grote verantwoordelijkheid. Als jij jezelf afvraagt of je het wel goed doet of benieuwd bent naar wat er nog meer mogelijk is? Incluzio kan iets voor je betekenen, ook als de mantelzorg even te veel voor je wordt. 

Heb je vragen, neem contact op met mantelzorgcoach Lois 0683003240/lkreber@incluzio.nl.


Donderdag: Mantelwandel

Speciaal voor mantelzorgers is er iedere donderdagochtend een inloop tussen 10.00 en 12.00 uur. Locatie: Splinterlaan 156. Kom vooral langs voor een bakkie koffie, wat lekkers en gezelligheid! Wii je komen? Neem van tevoren even contact op met Lois Kreber, 0683003240.


Website Dementievriendelijk Leiderdorp

Zoek je informatie over dementie en/of over voorzieningen in Leiderdorp? Kijk dan op dementievriendelijkleiderdorp.nl.


Algemene informatie
Voor vragen op het gebied van Wmo, welzijn en dienstverlening kan je terecht bij Incluzio, Van Diepeningenlaan 110g, 2352 KA Leiderdorp. Tel: 071-5413536, e-mail: leiderdorp@incluzio.nl of website: incluzioleiderdorp.nl