Nieuws van Incluzio Leiderdorp

Samen kunnen we zoveel meer in Leiderdorp!


Incluzio ondersteunt jou als mantelzorger
Veel mensen hebben de zorg voor een ander. Omdat die ander bijvoorbeeld ziek is of een beperking heeft. Mantelzorger, iemand die geen professionele hulpverlener is, maar wel heel belangrijk werk doet voor iemand anders. Mantelzorger zijn is een grote verantwoordelijkheid. Vraag je je af of je het wel goed doet, ben je benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is of word de mantelzorg soms even teveel voor je? Dan kan Incluzio iets voor je betekenen. Neem contact op met mantelzorgcoach Lois 06-83003240/lkreber@incluzio.nl. Op www.respijtwijzerleiden.nl vind je een overzicht van vrijwillige en professionele vormen van respijtzorg, zowel thuis als buitenshuis. En ook informatie over maatjes & buddy’s, lotgenotengroepen, regelingen en financiën.


Wijzer in Geldzaken

Het platform Wijzer in Geldzaken heeft een dossier samengesteld over de coronacrisis en geldzaken. Je vindt hier geldtips, informatie over de maatregelen, en informatie over de gevolgen voor je financiële situatie. Meer weten: kijk op www.wijzeringeldzaken.nl/Coronacrisis-en-je-geldzaken/. Heb je vragen over administratie, geldzaken of schulden? Neem contact op met budgetcoach Liesbeth 06-83117354/lkronenburg@incluzio.nl.


Financieel inloopspreekuur 

Het inloopspreekuur is elke woensdag van 10.00 tot 12.00 uur in Dwars (Bloemerd 1c) voor statushouders, voor mensen die vragen hebben op financieel of sociaal juridisch gebied en voor Leiderdorpers die een beroep willen doen op het jeugdfonds sport of cultuur.


In beweging blijven
Bewegen, gezond eten en rust zijn belangrijk voor jouw gezondheid. Soms heb je geen fut, geld of zijn er andere problemen. Onze vitaliteitscoaches denken met je mee. Op de website van MijnLeiderdorp vind je een activiteiten-, training- en workshopaanbod voor alle Leiderdorpers. Meer info? Neem contact op met Giulietta 06-83063760/gzanda@incluzio.nl of Joyce 06-83144982/jthissen@incluzio.nl  


Algemene informatie
Voor vragen op het gebied van Wmo, welzijn en dienstverlening kan je terecht bij Incluzio, Van Diepeningenlaan 110g, 2352 KA Leiderdorp. T. (071) 5413536, E. leiderdorp@incluzio.nl, W. incluzioleiderdorp.nl