Afbeelding
Foto:

Programma Filmhuis Leiderdorp

minibioscoop n Het Filmhuis Leiderdorp start in het nieuwe jaar weer met het draaien van films in De Sterrentuin aan de Van Diepeningenlaan 110 te Leiderdorp. Op het programma staan films in de genres drama, komedie, biografie en mysterie. In de lockdown periode die nu gaande is, zijn de avondfilms verzet naar de middag. Hopelijk is het vanaf februari weer mogelijk het schema als vanouds te kunnen draaien.

De voorstellingen zijn altijd op de donderdag. De eerste films van 2020 zijn op 6 januari (drama) en 20 januari (drama) en beginnen om 14.00 uur. Er is plek voor maximaal 48 bezoekers, die wel een corona QR-code moeten kunnen laten zien. Kijk op de website www.filmhuisleiderdorp voor meer informatie over de inhoud van de films, reserveringen en toegangsvoorwaarden.


Aanmelden voor kerkdiensten met kerst

PGL n Wie kerstdiensten van de Protestantse Gemeente Leiderdorp wil bijwonen, moet zich daarvoor vooraf aanmelden. Traditiegetrouw stromen de kerkgebouwen op 24 en 25 december doorgaans vol, maar vanwege coronavoorschriften is het aantal bezoekers op dit ogenblik beperkt. Voor de vier diensten in de Dorpskerk of Scheppingskerk in het kerstweekeinde kunnen belangstellenden zich tot donderdag 23 december 12.00 uur schriftelijk aanmelden via de website www.pgleiderdorp of telefonisch: 06 83418635. Iedereen krijgt daarna bericht of er plaats is. De verplichte aanmelding is nodig voor de volgende kerstdiensten: vrijdag 24 december 16.00 uur (Dorpskerk en Scheppingskerk) en zaterdag 25 december 10.00 uur (Dorpskerk en Scheppingskerk, Kerstmis). Bij kerkbezoek gelden de gangbare coronaregels. Een QR-code is niet verplicht.