De jonge judoka's deden hun best alle worpen en technieken zo goed mogelijk uit te voeren. | Foto: PR
De jonge judoka's deden hun best alle worpen en technieken zo goed mogelijk uit te voeren. | Foto: PR Foto: PR

31 jonge judoka's slagen voor hun bandexamen

judo n Bij het Leiderdorpse sportcentrum van Houdt vonden zaterdag 27 november de judo bandexamens plaats onder leiding van Kimberley en Roger. De kinderen deden hun uiterste best om alle worpen en technieken zo goed mogelijk uit te voeren. De sfeer was ontspannen en toch ook gedisciplineerd. Alle jonge judoka’s zijn uiteindelijk geslaagd voor hun nieuwe band. 

Ook deze keer konden de ouders er niet bij zijn en daarom zijn er weer video opnames gemaakt van dit bandexamen. De kandidaten krijgen binnenkort weer een mooie weergave van dit bijzondere evenement digitaal toegestuurd.


Hieronder een overzicht van de geslaagden:

Gele band:

Daan Scheerders, Mika Verhaar, Maurits van Halem, Raffi Brinkhuis, Floris Ferweda, Janus Barkhuizen, Elano Teng, Caelian Vos, Arthur Beekhof, Leon Houwaard, Laurens Ju, Sem de Koning, Stijn Bus en Kick Spijkerman.

Oranje band:

Feline Nederstigt, Wout van Meersbergen, Luc de Vrede, Milo Halverda, Ivan Putto, Feijs Visser, Luuk van Adrichem en Luuk Zee.

Groene band:

Joost Vlagsma, Emma Kuijper, Stanley Min, Malaika Bevelander, Ayden Onderwate en Guus Veefkind.

Blauwe band: 

Ben Kuijper.

Bruine band:

Luuk Hardy en Ramon Koren.




Geef een uitje cadeau

Tip n De ‘Uit met Jonker cadeaubon’ is op het moment een veelgevraagd artikel en de leukste cadeaubon om weg te geven voor iedere gelegenheid.

Wim van Meerveld, directeur van Uit met Jonker over het nieuwe product: “Het voordeel van de Uit met Jonker Cadeaubon is dat de ontvanger online of telefonisch zelf een Uitje bij Jonker kan boeken. Zeker met de aankomende feestdagen is het leuk om familieleden, collega’s, kennissen, buren en vrienden een leuk Uitje met Jonker te geven”.

Enorme keuze

De keuze is ruim. Lekker shoppen, een voetbalwedstrijd bezoeken, een verzorgde vaartocht met een uitgebreide lunch, de leukste concerten, uitwaaien op Texel of Max Verstappen aanmoedigen tijdens een Formule 1 wedstrijd. 

De bon is geldig in 2022 en 2023, dus ook uitermate geschikt voor een leuk dagje uit naar Keukenhof. Uit met Jonker, partner van Keukenhof, biedt in 2022 een fantastische dagtocht vanuit de streek naar het mooiste lentepark ter wereld. Die begint om 10.00 uur met een vaartocht over de Kagerplassen met een boot van Rederij van Hulst inclusief koffie en appelgebak. Om 12.00 uur meert de boot aan bij de Tulperij voor een uniek kijkje op een bollenbedrijf en een fantastische wandeling door de bollenvelden. Om 13.00 uur start een busrit naar de Keukenhof waar alles geregeld is zodat de gasten niet in de rij hoeven te staan. De bus terug gaat om 17.00 uur weg bij Keukenhof.
De ‘Uit met Jonker Cadeaubon' is online te koop via www.uitmetjonker.nl. Bestellen kan ook telefonisch via (085) 2739784.