Nieuws van Incluzio Leiderdorp

Di. 16 nov: Ontmoetingsochtend

Van 10.15 tot 12.00 uur een gezellig en interessant ontmoetingsmoment de Kapelzaal van de Scheppingskerk. Voor info. contact opnemen met Jelly Bakker (071-5760816 of j.bakkeramels@telfort.nl..


Dungeons & Dragons groep

Incluzio Leiderdorp is op zoek naar een enthousiaste Dungeon Master en deelnemers voor een nieuwe tabletop RPG groep voor mensen van rond de 25 tot ca. 40 jaar. Als spelers uit de groep het leuk lijkt, is er wellicht de mogelijkheid om ook andere tabletop RPGs als Shadowrun, Pathfinder, etc uit te proberen. Het zou fijn zijn als de Dungeon Master wat ervaring heeft en bijvoorbeeld een Player’s Handbook en evt. andere boeken bezit, maar dit is niet verplicht. Geen ervaring nodig, alleen de motivatie om er een leuk iets van te maken en het liefst bereidheid om een setje dobbelstenen aan te schaffen. Neem bij interesse contact op met buurtcoach Robert van Egmond, rvegmond@incluzio.nl of app/bel op 06-83285822. 


Inloopspreekuur financiën

Elke woensdag zijn bij het inloopspreekuur de budgetcoach, de sociaal raadsvrouw, de activeringscoach (voor statushouders) en een vitaliteitscoach aanwezig. Tijd: 10.00-12.00 uur in Dwars, Bloemerd 1c.


Ruilwinkel

De ruilwinkel, locatie Buitenhoflaan, zijingang van De Buit, is wekelijks geopend op woensdag van 14.00 tot 16.00 uur. Er is ook een ontmoetingsruimte voor mensen uit de buurt. Voor meer informatie: www.incluzioleiderdorp.nl/ruilwinkel.


Vacature: Chauffeur (M/V) ANWB AutoMaatje Leiderdorp 

Als vrijwillige chauffeur vervoer je met eigen auto minder mobiele mensen die niet meer zelf voor vervoer kunnen zorgen of lastig van de bestaande vervoersdiensten gebruik kunnen maken. De deelnemer betaalt een onkostenvergoeding van € 0,30 per km. per rit. Voor meer informatie mail Yvonne Kimman (ykimman@incluzio.nl) 


Zoek je informatie over dementie en/of over voorzieningen in Leiderdorp? Kijk op dementievriendelijkleiderdorp.nl.


Algemene informatie

Voor vragen op het gebied van Wmo, welzijn en dienstverlening kan je terecht bij Incluzio, Van Diepeningenlaan 110g, 2352 KA Leiderdorp. Tel. (071) 5413536, e-mail leiderdorp@incluzio.nl of website incluzioleiderdorp.nl.