Afbeelding
Foto: PR

De Leyhof viert zilveren jubileum

Feest n Op 24 oktober 1996 werd de voorloper van bewonersvereniging De Leyhof opgericht door de heer E. Sneller. Een kwart eeiw later bestaat de bewonersvereniging nog steeds. Het zilveren jubileum werd afgelopen zondag gevierd op het Burchtplein waar het huidige bestuur een grote groep leden en andere bewoners trakteerde op een borrel.

Vanzelfsprekend was ook burgemeester Laila Driessen, eveneens Leyhofbewoner, van de partij. Het werd een geanimeerde middag; iedereen was duidelijk toe aan een feestje om gezellig samen te eten en drinken en bij te praten.

Op de foto het bestuur/de feestcommissie van De Leyhof, v.l.n.r. Marijke, Paul, Fred en Harry.


Nachtelijke reis met Cappella Frui Cantus

concert n Het koor Cappella Frui Cantus geeft zaterdagavond 30 oktober een concert in de Dorpskerk, Hoofdstraat 19 in Leiderdorp.

Het koor bestaat uit acht ambitieuze zangers die onder leiding van dirigent Marta Leda met veel passie liederen a capella zullen zingen maar ook deels worden begeleid door pianist Bastiaan van de Waals en cellist Sebastiaan van den Bergh. Het belooft een prachtig concert te worden met muziek van 19e- en 20e-eeuwse componisten als Duruflé, Lauridsen, Gjeilo en Rusby.

Het concert begint om 20.00 uur en is gratis toegankelijk. Ter plekke kan een vrijwillige bijdrage worden doneert of overgemaakt om de kosten te dekken. Aanmelden kan via de website www.cappellafruicantus.nl maar vrij binnenlopen is ook mogelijk (coronacheck verplicht).