Speelgoedbeurs op 20 november

tweedehands n Indien de coronamaatregelen het toelaten, wordt zaterdag 20 november een tweedehands speelgoedbeurs georganiseerd in gebouw Dwars aan de Bloemerd 1c te Leiderdorp. De speelgoedbeurs is geopend van 12.30 tot 16.00 uur.

Een mooie gelegenheid om overtollig speelgoed te verkomen en om mooie en voordelige sinterklaascadeaus aan te schaffen. 

Neem voor informatie over het aanleveren van speelgoed contact op met de organisatoren via speelgoedbeurs.leiderdorp@gmail.com.


Ruilwinkel accepteert sint- en kerstspullen

ruilen n De feestdagen komen eraan en Leiderdorpers kunnen hun overtollige sinterklaas- en kerstspullen weer inleveren bij de Ruilwinkel. Zo kan hier een ander blij mee gemaakt worden. 

De Ruilwinkel aan de Buitenhoflaan 1 te Leiderdorp is iedere woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur geopend. Wie spullen inlevert, krijgt daar punten voor. Met die punten kunnen andere artikelen betaald worden. Per klant worden niet meer dan tien artikelen ingenomen. Nieuwe klanten krijgen 10 punten bij inschrijving en kunnen daarmee meteen gaan shoppen.

De Ruilwinkel kan geen grote meubels en andere grote items innemen, daarvoor ontbreekt simpelweg de ruimte. Ook knuffels zijn niet opgenomen in het assortiment. Wel is het mogelijk knuffels bij de vrijwilligers van de Ruilwinkel achter te laten, zij zorgen dan dat ze via de organisatie SoeB (Stichting oost europa Boskoop) naar Roemeniƫ gaan.


Krant online

Volg het Leiderdorps Weekblad ook online: www.leiderdorpsweekblad.nlHet Leiderdorps Weekblad is ook aanwezig op Twitter (@Leiderdorpwkbld) en Facebook

Heeft u een tip voor de redactie? Mail dan naar redactie@leiderdorpsweekblad.nl of bel 06 100 89544.