Nieuw: Idéfix

denksport n Leiderdorp heeft er een nieuwe bridgeclub bij: Idéfix.

Bridgeclub Idéfix speelt sinds het begin van dit seizoen in het bridgegebouw aan de Bernhardstraat 3 in Leiderdorp, op maandagavond, dinsdagmiddag en donderdagavond. Iedereen is welkom, ook niet-leden. En waar het bij de meeste bridgeclubs gebruikelijk is om met een vaste partner te komen, is het bij Idéfix vrijheid, blijheid. Je hoeft niet verplicht te komen, en je hoeft je ook niet van te voren aan te melden. En als je (nog) geen vaste partner hebt, of je partner kan een keertje niet, dan kom je gewoon alleen, en speelt met een ander die ook alleen is gekomen, of met onze invaller als er geen andere losse speler meer is.

Deelname voor leden is 2,50 euro per keer, niet-leden betalen 4 euro.  De avondsessies starten om 19.45 uur, aanmelden tot 19.35 uur, binnenkomen vanaf 19.00 uur. De middagsessies starten om 13.30 uur, aanmelden tot 13.20 uur, binnenkomen vanaf 13.00 uur. Bel 06 50463189 voor meer informatie. 


Sport in het LW

Het Leiderdorps Weekblad biedt graag ruimte aan wedstrijdverslagen en ander sportnieuws van Leiderdorpse sportverenigingen. Insturen kan via redactie@leiderdorpsweekblad.nl. Kopij en foto's voor de krant van woensdag moeten uiterlijk de maandagochtend ervoor om 10.00 uur in bezit van de redactie zijn.