Nieuws van Incluzio Leiderdorp

Incluzio Leiderdorp staat voor: #sociaalwerkers #voor elkaar #meedoen #vrijwilligers #verbinden #mantelzorg #samen sterk #welzijnswerkers #samen kunnen we zoveel meer #inwoners van Leiderdorp. Maar ook: #dementievriendelijk #activeren #rondkomen #veiligheid en #jongLDRDRP


Do. 4 nov: Klassieke muziek
De vrijwilligers brengen een voor u geselecteerd muziekprogramma ten gehore. Aanvang: 14.00 uur. Kosten: € 2,00 incl. koffie/ thee. Locatie: Splinterlaan 156. Vanaf 1 nov. aanmelden bij Leen de Witt, tel. (071) 5416346.


Vr. 5 nov: Start Nijntje Pleintje

Van 5 nov t/m 17 dec. van 9.15 tot 9.45 uur in de beweegzaal Sterrentuin. Het Nijntje beweegdiploma zorgt voor: wekelijks beweegplezier ouder en kind; alle basisvormen van bewegen; is goed voor de ontwikkeling van het kind; positieve invloed op de taalvaardigheid. Deelname is gratis. 

Het programma is bedoeld voor kinderen tot 4 jaar, het kind moet zelfstandig kunnen lopen.
Meer informatie? Neem contact op met Giulietta Zanda (gzanda@incluzio.nl).


Inloopspreekuur financiën

Elke woensdag zijn bij het inloopspreekuur de budgetcoach, de sociaal raadsvrouw, de activeringscoach (voor statushouders) en een vitaliteitscoach aanwezig. Aanvang 10u-12u in Dwars, Bloemerd 1c.


Samen Vitaal
Elke woensdag van 9.00 tot 13.00 uur (incl. lunch) bij RCL, (Bloemerd 2) is er tijdsbestedingsprogramma voor senioren die gebaat zijn bij contact en de preventieve werking van sport-/beweegactiviteiten. Aanmelden bij seniorencoach Floor van Egmond (06-83266984).


Mantelzorgwaardering
Aanvragen van de mantelzorgwaardering kan nog tot 1 november op www.incluzioleiderdorp.nl/mantelzorgwaardering.


Mantelzorgdag
Aanmelden voor de dag van de mantelzorg kan tot 31 oktober op www.incluzioleiden.nl/aanmeldformulier-dag-van-de-mantelzorg-2021/.


Algemene informatie
Voor vragen op het gebied van Wmo, welzijn en dienstverlening kan je terecht bij Incluzio, Van Diepeningenlaan 110g, 2352 KA Leiderdorp. Tel. (071) 5413536, e-mail leiderdorp@incluzio.nl, website incluzioleiderdorp.nl.