Afbeelding
Foto: PR

Unieke sportmogelijkheden voor iedereen

sleutels n Nu de beperkingen voldoende zijn opgeheven, kan het weer. Het is ook voor mensen met een beperking mogelijk om in clubverband aan sport of beweging te doen. GSV De Sleutels biedt meerdere mogelijkheden, voor alle mogelijke beperkingen toegankelijk. De slogan is niet voor niets: ‘Bewegen met een beperking, bewegen zonder beperking’.

Naast zwemmen, bewegen en aquajoggen in warm water is er de mogelijkheid om te schieten, showdown te spelen en te bowlen. De enige afdeling die na corona nog niet opnieuw gestart is, is Boccia. Boccia is een bijzondere balsport, enigszins vergelijkbaar met Jeu de Boules of Pétanque, maar goed toegankelijk voor minder-validen. Het is de bedoeling dat ook deze afdeling weer van start gaat, zodra er genoeg aanmeldingen voor zijn.


Wie door wat voor beperking dan ook, moeilijk terecht kan bij een reguliere sportvereniging doet er goed aan zich eens te oriënteren op www.gsvdesleutels.nl en vrijblijvend eens te komen kennismaken. Dat kan bij alle sporten.


GSV De Sleutels is er voor alle leeftijden. Sommigen hebben een persoonlijk begeleider nodig. Die is dan ook van harte welkom. Wij vinden het sociale aspect in onze vereniging ook belangrijk: gezelligheid, saamhorigheid en vriendschap. Buiten de deur sporten kan daardoor ook een feestelijk uitje zijn. Om de hoogte van de contributie hoef je het niet te laten.


Geïnteresseerden om te komen sporten of om als vrijwilliger een bijdrage te leveren, worden hartelijk uitgenodigd contact op te nemen. Dat kan via de website, maar ook rechtstreeks bij secretaris Jim Pons, via (06 82) 68 14 33 of gsvdesleutels@gmail.com.


Herfstverschijnselen

In de natuur zijn momenteel talloze herfstverschijnselen te zien zoals vallende bladeren, kastanjes, eikeltjes en een veelvoud aan paddenstoelen. Ook in de Leiderdorpse natuur kan volop van de herfst worden genoten. Zo komen bijvoorbeeld wandelaars op de Ruigekade verschillende paddenstoelen tegen waaronder deze joekel. | foto Nelleke Thissen 

Afbeelding