Nieuws van Incluzio Leiderdorp

Meer specialistische ondersteuning nodig?

We bieden onder andere mantelzorgondersteuning, inzet van budgetmaatjes, maatschappelijke begeleiding van vluchtelingen en jongeren- en seniorenwerk. Onze medewerkers denken actief met u mee. Blijkt dat er toch meer specialistische ondersteuning nodig is? Ook dan kunnen we u helpen. We staan voor u klaar bij het aanvragen van een Wmo-indicatie en wijzen u de weg naar de juiste instanties.
 

Vitality Club

Elke dinsdag en vrijdag onder begeleiding van een vrijwillige coach sporten van 9u-10u. Locatie: Clubhuis, Boomgaardlaan 20 te Leiderdorp. Kosten: 1 euro per week. Deelname is vrijblijvend en aanmelden is niet noodzakelijk.

 

Inloopspreekuur financiƫn

Elke woensdag zijn bij het inloopspreekuur de budgetcoach, de sociaal raadsvrouw, de activeringscoach (voor statushouders) en een vitaliteitscoach aanwezig. Van 10 -12uur in Dwars, Bloemerd 1c. 

 

Samen Vitaal

Elke woensdag van 9-13 uur (incl. lunch) bij RCL, (Bloemerd 2) is er tijdsbestedingsprogramma voor senioren die gebaat zijn bij contact en de preventieve werking van sport-/beweegactiviteiten. Aanmelden bij seniorencoach Floor van Egmond (06-83266984)

 

Welzijn op recept

Het kan zijn dat je met lichamelijke klachten naar de huisarts gaat, maar later blijkt dat de klachten geen lichamelijke oorzaak hebben, maar bijv. door stress, financiƫle problemen, vermoeidheid of verlies en rouw. Je huisarts kan een welzijnsrecept afgeven in plaats van een medicijn. Komt het bekend voor, neem contact op via welzijnopreceptleiderdorp@incluzio.nl of vraag een welzijnsrecept aan bij je huisarts.
 

Dementievriendelijk 

Zoek je informatie over dementie en/of over voorzieningen in Leiderdorp? Kijk dan op dementievriendelijkleiderdorp.nl 

 

Vrijwilligerswerk 

Zoek je voor je organisatie vrijwilligers of wil je zelf vrijwillig worden? Kijk op www.vrijwilligerswerkleiderdorp.nl 


Algemene informatie

Voor vragen op het gebied van Wmo, welzijn en dienstverlening: Incluzio, Van Diepeningenlaan 110g, 2352 KA Leiderdorp. Tel: 071-5413536, e-mail: leiderdorp@incluzio.nl of www.incluzioleiderdorp.nl