Nieuws van Incluzio Leiderdorp

SAMEN KUNNEN WE ZOVEEL MEER IN LEIDERDORP!


Di. 7 sept: Feestelijke opening van de Kinderkring

We nodigen kinderen van 0 - 4 jaar uit om gezellig te komen spelen op de dinsdagochtenden vanaf 9.00 uur met hun ouder(s) of grootouder(s). Aanmelden is niet nodig.


Di. 14 sept: Lunchcafé

De vrijwilligers van het lunchcafé maken een heerlijke 3 gangen lunch voor u klaar. Aanvang: 12u, Dwars (Bloemerd 1c). Kosten: € 6,00. Max. 16 deelnemers. Aanmelden voor 9 sept. via Henka Brouwer 071-5418595 (antw.app. inspreken).


Woensdag: Financieel inloopspreekuur 

Het inloopspreekuur is elke woensdag 10.00 tot 12.00 uur in Dwars (Bloemerd 1c) voor statushouders, voor mensen die vragen hebben op financieel of sociaal juridisch gebied en voor Leiderdorpers die een beroep willen doen op het jeugdfonds sport of cultuur. 


Donderdag: Wandelgroep 

Deze wandelclub is voor iedereen! Elke donderdagmiddag om 15.00 uur starten we vanaf de Big Bazar (Van Diepeningenlaan). Het is gratis en aanmelden is niet nodig.


Vrijdag: Wandelgroep op 17/9 en 15/10

Wandelaars (55+) en begeleiding reizen met het OV (of eigen vervoer afhankelijk van de bestemming) naar een locatie op max. 1 uur reizen om daar te genieten van een mooie wandeling van ong. 15 km. Geen kosten voor deelname, vervoer en consumpties zijn voor eigen rekening. Aanmelden bij Gertie Veloo, g.veloo@ziggo.nl..


Vacature Chauffeur (M/V) ANWB AutoMaatje Leiderdorp 

Als vrijwillige chauffeur bij AutoMaatje vervoer je met eigen auto minder mobiele mensen die niet meer zelf voor vervoer kunnen zorgen of lastig van de bestaande vervoersdiensten gebruik kunnen maken. Je ontvangt van de deelnemer een kleine onkostenvergoeding van € 0,30 per kilometer per rit. Voor meer informatie mail Ada Telgen (atelgen@incluzio.nl)


Algemene informatie
Voor vragen op het gebied van Wmo, welzijn en dienstverlening kan je terecht bij Incluzio, Van Diepeningenlaan 110g, 2352 KA Leiderdorp. Tel. (071) 5413536, e-mail leiderdorp@incluzio.nl, website incluzioleiderdorp.nl.