Nieuws van Incluzio Leiderdorp

Let op! Het financieel inloopspreekuur van 4 augustus gaat niet door!

Summergames 

Deze zomer organiseren de jongerencoaches van Incluzio weer de leukste activiteiten. Kijk voor het actuele aanbod voor kinderen en jongeren op Instagram via @jong.ldrdrp en meld je aan bij Lise. 


Donderdag wandelgroep

Elke donderdagmiddag om 15 uur starten we vanaf de Big Bazar (Van Diepeningenlaan). Deelname gratis, aanmelden niet nodig.


Vrijdag wandelgroep

Op 23 juli, 20 augustus, 17 september en 15 oktober.  Wandelaars (55+) en begeleiding reizen met het OV (of eigen vervoer, afhankelijk van de bestemming) naar een locatie op max. 1 uur reizen om daar te genieten van een mooie wandeling van ong. 15 km. Deelname gratis, vervoer en consumpties zijn voor eigen rekening. Aanmelden bij Gertie Veloo, g.veloo@ziggo.nl.


Donderdag sootmobieltochten

Rien, een actieve vrijwilliger van Incluzio Leiden, heeft een reeks van scootmobieltochten op de planning staan. Ook Leiderdorpers kunnen hieraan meedoen. Waar: tijd en locatie is per keer verschillend. Kosten: € 2,50, consumpties en vervoer zijn voor eigen rekening. Deelname is op eigen risico. Aanmelden is noodzakelijk, bij Rien Rijk, 071-5221936 of rienrijk@gmail.com.


Vacature: Fietscoördinator (M/V)

Je gaat samen met andere coördinatoren fietstochten uitzetten en begeleiden. De groep fietst 2 keer per maand 20-30 km op de maandag, en wisselend 30-40 km of 50 km op dinsdag of donderdag, starttijd is 10 uur. Er wordt op elektrische- en gewone fietsen gereden. Interesse? Meld je dan aan via Hans Meeboer, hans@meeboer.nl.


AutoMaatje

ANWB AutoMaatje is een vervoerservice waarbij vrijwilligers minder mobiele plaatsgenoten op verzoek vervoeren. Vrijwillige chauffeurs gebruiken daarvoor hun eigen auto. Passagiers betalen € 0,30 per kilometer per rit aan de vrijwilliger. Wil je deelnemer worden? Meld je aan voor een startgesprek: 06-20767768.


Algemene informatie
Voor vragen op het gebied van Wmo, welzijn en dienstverlening kan je terecht bij Incluzio, Van Diepeningenlaan 110g, 2352 KA Leiderdorp. Tel: 071-5413536, e-mail: leiderdorp@incluzio.nl of website: incluzioleiderdorp.nl.