Nieuws van Incluzio Leiderdorp

Zomeractiviteiten senioren

Donderdag 15, 22 en 29 juli: You Never Walk Alone Wandelgroep - We wandelen de zomer door met Ron Marcus, wandelcoach. Deze wandelclub is voor iedereen! Elke donderdagmiddag om 15.00 uur starten we vanaf de Big Bazar (Van Diepeningenlaan). Het is gratis en aanmelden is niet nodig.

Donderdag 15 en 29 juli: Scootmobiel tochten - Rien, een actieve vrijwilliger van Incluzio Leiden, heeft weer een reeks van scootmobiel tochten op de planning staan. Ook mensen uit Leiderdorp kunnen hieraan meedoen. Tijd en locatie zijn per keer verschillend. Vooraf opgeven is noodzakelijk. Er is een minimum van 5 en maximum van 10 deelnemers. Aanmelden bij Rien Rijk tel. (071) 5221936 of via emailadres: rienrijk@gmail.com. Kosten: € 2,50. Deelname is op eigen risico. Kosten voor consumpties en vervoer zijn voor eigen rekening.


Inloopspreekuur

Moeite met rondkomen? Kom naar het inloopspreekuur! Incluzio Leiderdorp ondersteunt waar mogelijk, denkt met je mee en kan je ook doorverwijzen naar de juiste instanties. Voor vragen kun je elke woensdag van 10.00-12.00 uur terecht in Dwars (Bloemerd 1c).

AutoMaatje

ANWB AutoMaatje Leiderdorp is een vervoerservice waarbij vrijwilligers minder mobiele plaatsgenoten op verzoek vervoeren. Vrijwillige chauffeurs gebruiken daarvoor hun eigen auto. 

Uw vervoer beperkt zich niet tot een bezoek aan ziekenhuis, dokter of fysiotherapeut. U schakelt AutoMaatje ook gewoon in voor leuke uitjes als een bezoekje afleggen, naar de kapper of wanneer mogelijk, gezellig winkelen. U betaalt alleen een kleine onkostenvergoeding van € 0,30 per kilometer per rit aan de vrijwilliger. Aanmelden voor een intakegesprek: 06-20767768.


’t Buurthuis

’t Buurthuis van Buurtactief aan de Frederik Hendriklaan 4, blijft de hele zomer geopend voor de inloop koffie-ochtend op dinsdag- en donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. 


Clubhuis de Derde Helft 

Iedere woensdag bij RCL en donderdag bij Alecto is er Clubhuis de Derde Helft van 9.00 tot 12.00 uur met oa warming-up, dansen, wandelen, fietsen, sjoelen, biljart en walking footbal, Jeu de Boules, walking hockey en tafeltennis. Voor iedereen vanaf 55 jaar. Deelname gratis. Aanmelden niet nodig. Voor de tijden en meer info:www.clubhuisdederdehelft.nl.