Rommelmarkt

Tamarco n Show- en Marchingband Tamarco organiseert zondag 11 juli weer een rommelmarkt. Het clubgebouw aan de Van de Marckstraat 19b is deze dag van 10.00 uur tot 14.00 uur geopend voor al het publiek. Er zijn mooie spullen te koop en het prijzenrad zal draaien.

Na de rommelmarkt neemt Tamarco weer verkoopbare spullen in voor de volgende rommelmarkt.


't Buurthuis in de vakantie open

koffieochtenden n Sinds een paar weken is 't Buurthuis aan de Frederik Hendriklaan 5 in Leiderdorp weer open voor de koffieochtenden. Inwoners van de Kerkwijk en Oranjewijk kunnen op dinsdag- en donderdagochtend weer een lekker bakkie doen en bijpraten over alles wat er de afgelopen tijd is gebeurd. Daar is grote behoefte aan, gelet op de uitlatingen van de bezoekers. Maar ook geïnteresseerden uit andere wijken van Leiderdorp zijn welkom om een heerlijk kopje koffie te komen halen tegen een heel vriendelijke prijs. 

't Buurthuis is de gehele zomer geopend. De buurthuisvrijwilligers vinden het van belang dat ook in de vakantieperiode de thuisblijvers  niet vergeten worden en contact mogelijk blijft. De koffieochtenden zijn op dinsdag- en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. Indien het kan buiten, maar ook binnen.