Nieuws van Incluzio Leiderdorp

I.v.m. corona is de balie in De Sterrentuin (van Diepeningenlaan 110g) tot nader order gesloten.

Vitality Club

De Vitality Club is weer van start gegaan. Voorlopig wordt gesport in het park van het Heerlijk Recht, uiteraard op 1,5 meter afstand. De Vitality Club is voor iedereen die op zijn/haar eigen niveau wil bewegen in de buitenlucht. Elke dinsdag en vrijdag wordt er van 9.00 tot 10.00 uur gesport voor € 1,00 per week.


ANWB AutoMaatje Leiderdorp

Bij AutoMaatje vervoeren vrijwillige chauffeurs met hun eigen auto minder mobiele mensen die niet meer zelf voor vervoer kunnen zorgen of lastig van de bestaande vervoersdiensten gebruik kunnen maken. Hierdoor kunnen ze weer deel gaan uitmaken van het sociale- en maatschappelijke leven. Dit kan zijn naar de kapper, de huisarts, het ziekenhuis, maar ook weer lekker op de koffie bij een vriendin. U betaalt een kleine onkostenvergoeding van € 0,30 per kilometer per rit aan de vrijwilliger.

Inwoners van Leiderdorp die graag deelnemer of vrijwilliger willen worden bij AutoMaatje kunnen contact opnemen via 06-20767768 of mailen naar automaatje@incluzio.nl voor het maken van een intakegesprek.


Vacature: Planner (M/V)

Als vrijwillige planner bij AutoMaatje ben je de eerste contactpersoon voor de deelnemer en chauffeur. Na een aanvraag kan de juiste match worden gemaakt. Voor een goede planning maak je gebruik van een eenvoudig programma. Voor meer informatie mail Ada Telgen (atelgen@incluzio.nl)


Financieel spreekuur

Heb je moeite met rondkomen? Kom naar het financieel spreekuur, elke woensdag van 10.00 tot 12.00 uur in Dwars (Bloemerd 1c). Incluzio Leiderdorp ondersteunt waar mogelijk, denkt met je mee en kan je ook doorverwijzen naar de juiste instanties. I.v.m. corona is het spreekuur alleen op afspraak (06 83117354) te bezoeken.


Wilt u vrijwilliger worden of een vrijwilliger werven voor je organisatie? Zie www.vrijwilligerswerkleiderdorp.nl


Algemene informatie

Voor vragen op het gebied van Wmo, welzijn en dienstverlening kunt u terecht bij Incluzio, tel. (071) 5413536, e-mail leiderdorp@incluzio.nl of website incluzioleiderdorp.nl