Nieuws van Incluzio Leiderdorp

I.v.m. corona is de balie in De Sterrentuin (van Diepeningenlaan 110g) tot nader order gesloten

Maandag 24 mei, Tweede Pinksterdag is ons kantoor gesloten


Do. 20 mei 19.00-20.00 uur: Online Alzheimer Café - Het wijkteam

Het Alzheimer Café is de plek om informatie te krijgen en ervaringen uit te wisselen over dementie Aanmelden via https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/zuid-holland-noord/alzheimer-cafe-leiden-leiderdorp-oegstgeest.


Vr. 21 mei: Vitality Club

Als de aangekondigde versoepelingen daadwerkelijk doorgaan, gaat de Vitality Club vanaf vrijdag 21 mei weer van start. Aangezien er nog geen gebruik mag worden gemaakt van het clubhuis op de Boomgaardlaan, wordt er voorlopig gesport in het park van het Heerlijk Recht, uiteraard op 1,5 meter afstand. De Vitality Club is voor iedereen die op zijn/haar eigen niveau wil bewegen in de buitenlucht. Elke dinsdag en vrijdag wordt er van 9.00 tot 10.00 uur gesport voor €1,- per week.


ANWB AutoMaatje Leiderdorp

Bij AutoMaatje vervoeren vrijwillige chauffeurs met hun eigen auto minder mobiele mensen die niet meer zelf voor vervoer kunnen zorgen of lastig van de bestaande vervoersdiensten gebruik kunnen maken. Hierdoor kunnen ze weer deel gaan uitmaken van het sociale- en maatschappelijke leven. Dit kan zijn naar de kapper, de huisarts, het ziekenhuis, maar ook weer lekker op de koffie bij een vriendin. U betaalt een kleine onkostenvergoeding van € 0,30 per kilometer per rit aan de vrijwilliger.

Inwoners van Leiderdorp die graag deelnemer of vrijwilliger willen worden bij AutoMaatje kunnen contact opnemen via 06-20767768 of mailen naar automaatje@incluzio.nl voor het afspreken van een intakegesprek.


De Ruilwinkel – op afspraak

De Ruilwinkel, locatie Buitenhoflaan 1, zijingang van De Buit, is elke woensdag (14.00-16.00 uur) geopend. Om te zorgen dat er niet te veel klanten in de winkel zijn, wordt er gewerkt met tijdsloten van een half uur. Reserveren tijdslot kan maandag tussen 13.00 en 17.00 uur via tel. 0627376668.


Algemene informatie

Voor vragen op het gebied van Wmo, welzijn en dienstverlening kunt u terecht bij Incluzio, tel. (071) 5413536, e-mail leiderdorp@incluzio.nl of website incluzioleiderdorp.nl.