Nieuws van Incluzio Leiderdorp

I.v.m. corona is de balie in De Sterrentuin (van Diepeningenlaan 110g) tot nader order gesloten.

Bewonerskring
Een Bewonerskring is een groep van momenteel maximaal vijf volwassen Leiderdorpers die eens per twee maanden bij elkaar komen. Het gaat om bewoners die iets voor een ander willen betekenen én zelf ook op diverse vlakken steun kunnen gebruiken. Inwoners die zich aansluiten bij de Bewonerskring ontwikkelen hun talenten, zijn van betekenis voor buurtgenoten, leren de wijk en omgeving kennen, vergroten hun netwerk en vergroten waardering voor zichzelf. Een Bewonerskring maakt elkaar sterker. Interesse? Bel Marjolein Laponder (06 83329469)(mlaponder@incluzio.nl) of Tamara van Gijlswijk (06 20313233)(tvgijlswijk@incluzio.nl), sociaal werkers bij Incluzio Leiderdorp.


Dringend op zoek naar boodschappenvrijwilligers!
Er zijn mensen die zelf niet meer in staat zijn hun boodschappen te gaan doen. Hoewel er veel mogelijkheden zijn voor het bestellen en laten bezorgen van boodschappen, is dit (met name voor senioren) niet altijd een optie. Juist voor die mensen is het fijn als iemand ze kan helpen bij het doen van de boodschappen. Hulp met de boodschappen is een eenvoudige manier om iemand bij jou in de buurt blij te maken. Heb je interesse? Mail Ada Telgen, atelgen@incluzio.nl.


Computervrijwilligers
Door corona was het voor onze vrijwilligers niet mogelijk om bij de inwoners met computerproblemen thuishulp bieden. De vrijwilligers die gevaccineerd zijn, hebben aangegeven dat ze weer beschikbaar te zijn. Heeft u een probleem met computer, laptop en/of telefoon, neem contact op met Incluzio (071-5413536)


Kookgroep voor alleengaanden

Samen met andere alleengaanden koken in een grote keuken (Dwars, Bloemerd 1c), samen eten en nieuwe mensen ontmoeten. Elke woensdag wordt er samen bedacht wat er gegeten gaat worden, wat er gehaald moet worden en wordt samen gekookt en gegeten. Kosten: € 4,-. Interesse? Bel Robert van Egmond (0683285822)(rvegmond@incluzio.nl).


Algemene informatie

Voor vragen op het gebied van Wmo, welzijn en dienstverlening kunt u terecht bij Incluzio, tel. (071) 5413536, e-mail leiderdorp@incluzio.nl of website incluzioleiderdorp.nl.