Nieuws van Incluzio Leiderdorp

I.v.m. corona is de balie in De Sterrentuin (van Diepeningenlaan 110g) tot nader order gesloten

Woensdag 5 mei, Bevrijdingsdag, is ons kantoor gesloten.


Veiligheid
We leven al meer dan een jaar in een vreemde en spannende tijd met veel gevolgen. Omdat het zo lang duurt is het bijna logisch dat er thuis spanningen ontstaan en die kunnen hoog oplopen. Zeker voor gezinnen waar al wat spanningen waren, door bijvoorbeeld schulden of andere problemen. Het is belangrijk om te weten dat je hier niet alleen in bent. Soms je heb iemand nodig die je hiermee kan helpen. Incluzio Leiderdorp kan je helpen door advies en ondersteuning te geven.

Mocht je nu denken, 'ja dit herken ik wel! en zou je hier iets mee willen', stuur een mailtje (mag ook anoniem) naar Linda de Lange, Aandachtfunctionaris Veiligheid- Huiselijk Geweld en Kindermishandeling ldlange@incluzio.nl. We kunnen samen kijken hoe je het beste geholpen kunt worden.

Huiselijk geweld en kindermishandeling kunnen een mogelijk gevolg zijn van spanningen in huis. Weet dat je niet alleen bent en 24 uur per dag kunt bellen naar Veilig Thuis voor advies en hulp, dit mag ook anoniem.

Bevind jij je in een acuut onveilige situatie of hoor je als buur veel geschreeuw en mogelijk meer, bel dan direct 112.


#JONGLDRDRP

Elke maandag meidenmiddag in Dwars. 15.30 uur, 9-12 jaar (aanmelden bij jongerencoach Lise 06 83000260);

Elke maandag basketballen bij playcourt ’t Heerlijk Recht. 17.30 uur, 12-18 jaar / 18.30 uur 18-27 jaar (aanmelden niet nodig);

Elke dinsdag kickboksen bij Dwars. 16.00 uur, 11-14 jaar (aanmelden bij jongerencoach Mimoun 06 53572256).


Do. 20 mei 19.00-20.00 uur: Online Alzheimer Café

Thema: Wat kan het wijkteam voor u betekenen. Het Alzheimer Café is de plek om informatie te krijgen en ervaringen uit te wisselen over dementie. Aanmelden via https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/zuid-holland-noord/alzheimer-cafe-leiden-leiderdorp-oegstgeest.


Algemene informatie

Voor vragen op het gebied van Wmo, welzijn en dienstverlening kunt u terecht bij Incluzio, tel. (071) 5413536, e-mail leiderdorp@incluzio.nl, website incluzioleiderdorp.nl.