Nieuws van Incluzio Leiderdorp

In verband met corona is de balie in De Sterrentuin (van Diepeningenlaan 110g) tot nader order gesloten.

Ben je benieuwd naar de resultaten van Incluzio Leiderdorp uit 2020? Bekijk het online jaarverslag via onze vernieuwde website incluzioleiderdorp.nl.


Maak kennis met de Compaan!

Incluzio Leiderdorp beschikt over een aantal Compaan tablets die speciaal ontwikkeld zijn voor senioren met beperkte digitale vaardigheid. Met de Compaan kunt u op een laagdrempelige wijze beeldbellen met uw familie of vrienden, foto’s uitwisselen, het nieuws volgen en meedoen met de live bingo. Bent u (nog) niet digitaal vaardig en wilt u de Compaan uitproberen? Neemt u dan contact op met ons (071-5413536, e-mail compaanleiderdorp@incluzio.nl). Zorgt u voor een familielid en denk u dat een Compaan ondersteunend kan zijn in de zorg en contact? Ook dan horen we graag van u. Gedurende een proefperiode van 2 maanden probeert u de Compaan gratis uit. Daarna beslist u zelf of u de Compaan blijft gebruiken of dat u hem aan ons teruggeeft en zelf de abonnementskosten van €12,95 per maand betaalt.


Hulp bij de belastingaangifte 2020
Vanwege corona zal er dit jaar geen voorlichtingsbijeenkomst worden georganiseerd. Voor ouderen is nog wel mogelijk de Belastingaangifte te laten verzorgen door een vrijwilliger van Incluzio. Inwoners die vorig jaar gebruik hebben gemaakt van hulp bij de belastingaangifte door Incluzio, ontvangen een uitnodiging. Wil je weten of je in aanmerking kan komen? Bel Wouter Heuer 06 83117354.


Heb je moeite met rondkomen? Kom naar het inloopspreekuur!

Heb je geen overzicht meer over je financiën? Loop je achter met het betalen van de huur, ben je bang voor de volgende aanmaning of blijft de post ongeopend liggen? Incluzio Leiderdorp ondersteunt waar mogelijk, denkt met je mee en kan je ook doorverwijzen naar de juiste instanties. Voor vragen kun je elke woensdag van 10-12u terecht in Dwars (Bloemerd 1c) op het inloopspreekuur. Vanwege de coronamaatregelen is het inloopspreekuur tijdelijk alleen op afspraak (06 83117354) te bezoeken.


Algemene informatie

Voor vragen op het gebied van Wmo, welzijn en dienstverlening kunt u terecht bij Incluzio, tel. (071) 5413536, e-mail leiderdorp@incluzio.nl of website incluzioleiderdorp.nl.