Hulp bij ordenen en opruimen

Zakelijk n Sinds kort is Leiderdorp een nieuwe particuliere dienstverlening rijker: Organizing aan Huis. Het bedrijf van professional organizer Annemieke van der Lippe biedt coaching bij opruimen, ordenen en plannen van huis en administratie. Bovendien ondersteunt Van der Lippe klanten bij het plannen van alle dagelijkse activiteiten en het zorgen voor meer tijd voor zichzelf.

Tijdens een (vrijblijvende) gratis intake luistert en kijkt Van der Lippe wat de vraag is van de klant en waar iemand mee aan de slag wil. Daarna stelt ze een plan van aanpak voor. Als de klik en het enthousiasme van beide kanten er is, wordt een vervolgafspraak gemaakt om samen aan de slag te gaan. Naast praktisch aan het werk gaan, krijgen klanten handvatten voor de toekomst, zodat ze ook zelf verder kunnen. Van der Lippe werkt met beproefde werkmethodes en zoekt altijd samen met de klant naar praktische oplossingen.

Kijk voor meer informatie op www.organizingaanhuis.nl of mail naar info@organizingaanhuis.nl.


Talencursussen

LVU n Bij de Volksuniversiteit Leiderdorp starten – bij voldoende belangstelling - op dinsdag 2 maart de online talencursussen Frans op vakantie voor beginners en Italiaans op vakantie voor beginners. Met behulp van eenvoudige en praktische leerstof komen de belangrijkste uitdrukkingen en woordenschat aan bod die een toerist nodig heeft.

De cursus Frans bestaat uit tien lessen op de dinsdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. De cursus Italiaans bestaat uit acht lessen op de dinsdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur.

De LVU kan bij voldoende belangstelling online-cursussen Dutch for foreigners organiseren. De lessen vinden in kleine groepen plaats, waardoor deelnemers veel aandacht van de docent krijgen en intensief kunnen oefenen.

Alle talencursussen worden gegeven via Zoom. Aanmelden kan via de website www.volksuniversiteitleiderdorp.nl. Meer informatie: bel of mail de LVU via (071) 5411732 of info@volksuniversiteitleiderdorp.nl.