LVU gaat door via Zoom of Skype

cursussen n Ook de cursussen van de Volksuniversiteit Leiderdorp (LVU) kunnen, nu vorige week dinsdag de lockdown is verlengd, nog steeds niet op de normale manier 'live' plaatsvinden. Gezien de situatie rond covid-19 heeft de LVU besloten om in ieder geval tot maandag 1 maart géén cursussen te verzorgen in de cursusruimten op Splinterlaan 156 of De Sterrentuin.

De vrijwilligers van de LVU doen hun best om de cursussen, waarvan de start gepland was in de week van 25 januari via Zoom of Skype aan te bieden onder het motto ‘als u niet naar de LVU kunt komen, komt de LVU naar u toe.’ Zodra de lockdown wordt versoepeld, worden de lessen op de normale wijze voortgezet.


In beweging blijven

Het is belangrijk om tijdens de lockdown in beweging te blijven. Vanaf maandag 25 januari zijn er via Zoom of Skype cursussen Yoga en Bewust Bewegen. De yogalessen (van één uur) zijn op maandagochtend (10.30 uur), dinsdagavond (20.00 uur) en woensdagochtend (10.30 uur). Bewust Bewegen (ook een uur) kunt u doen op maandagmiddag (12.30 uur of 13.45 uur). Het LVU-bureau zal u graag informeren.


Taallessen online

Geestelijk soepel blijven? Schrijf dan in voor een van de talencursussen van de LVU. Er zijn cursussen Engels, Frans, Italiaans, Latijn, Grieks, Chinees en Dutch for foreigners op verschillende niveaus. De lessen vinden in kleine groepen plaats, waardoor deelnemers veel aandacht van de docenten krijgen en intensief kunnen oefenen. Vanaf 25 januari kunnen belangstellenden, bij voldoende belangstelling, deelnemen aan online lessen via Zoom of Skype. Op de website is meer informatie te vinden over deze cursussen.


Informatie en aanmelding

Het bureau van de LVU (Splinterlaan 156, 2352 SM Leiderdorp) is tijdens de lockdown geopend op maandagochtend (9.00 tot 13.00 uur) en donderdagochtend (9.30 tot 12.30 uur). De LVU is te bereiken per mail (info@volksuniversiteitleiderdorp.nl), of telefoon (071 5411732). Informatie is ook te vinden op de LVU-website www.volksuniversiteitleiderdorp.nl. Inschrijven kan ook via de website.