Lynn, David, Yuna, Maud, Chazz, Sem, Vigo, Sam, Juliette, Arjen en Haron overhandigen de kunstwerken aan Peter Jue (lid van de Raad van bestuur van Alrijne), Jephta van den Bremer (chirurg) en Kirsten Schoenma (regieverpleegkundige). Onderin beeld leerling Zoë die de livestream naar school voor haar rekening nam.
Lynn, David, Yuna, Maud, Chazz, Sem, Vigo, Sam, Juliette, Arjen en Haron overhandigen de kunstwerken aan Peter Jue (lid van de Raad van bestuur van Alrijne), Jephta van den Bremer (chirurg) en Kirsten Schoenma (regieverpleegkundige). Onderin beeld leerling Zoë die de livestream naar school voor haar rekening nam. Foto: PR

Opsteker voor medewerkers Alrijne

Tijdens de eerste coronagolf, van maart tot en met mei dit jaar, kwamen er volop berichten over applaus, bloemen en andere opstekers voor alle medewerkers in de zorg. In de tweede golf leek dat een stuk minder, terwijl de druk op artsen, verpleegkundigen en iedereen daar omheen onverminderd hoog was. Maar waardering is er zeker nog, merkte het Alrijne Ziekenhuis Leiderdorp half november. De medewerkers van het ziekenhuis werden tweemaal verrast. Op dinsdag 17 november kwam een grote delegatie van leerlingen van de Leiderdorpse openbare basisschool De Hobbit eigengemaakte kunstwerken afleveren (foto). En woensdagochtend 18 november bracht ESA-ESTEC-cateraar Pedevilla International BV duizend croissants en chocoladebroodjes als traktatie voor alle medewerkers.