Op mijnleiderdorp.nl kunnen bewoners en organisaties zichzelf presenteren, activiteiten delen en informatie uitwisselen.
Op mijnleiderdorp.nl kunnen bewoners en organisaties zichzelf presenteren, activiteiten delen en informatie uitwisselen. Foto: PR

Online platform MijnLeiderdorp.nl

Incluzio Leiderdorp en de gemeente Leiderdorp hebben het initiatief genomen voor een online platform van en voor Leiderdorpers. Op MijnLeiderdorp.nl kunnen bewoners en organisaties zichzelf presenteren en informatie uitwisselen. Buurtcoach Robert van Egmond van welzijnsorganisatie Incluzio: "Met dit platform kunnen we er met elkaar voor zorgen dat de informatie niet versnipperd is en voor iedereen makkelijk te vinden is. Ik krijg regelmatig te horen dat mensen niet weten dat er iets te doen is in Leiderdorp. Daar kan dit platform verandering in brengen”. Op MijnLeiderdorp.nl kan je je activiteiten delen in de Agenda of je buren om hulp vragen op het Prikbord. Organisaties of initiatieven kunnen zich presenteren in de Organisatiegids. Verenigingen, stichtingen en bewonersorganisaties kunnen berichten delen via Nieuws. Lokale ondernemers kunnen hun diensten en producten aanbieden via de Etalage. Het platform is gratis toegankelijk en om het aanbod te bekijken is geen account nodig.