Uw beste wensen in het Leiderdorps Weekblad

insturen n 2020 is in veel opzichten een ander jaar dan we gewend zijn. En ook de decembermaand zal er anders uit zien. Het zal lastiger worden om iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar toe te wensen. Daarom heeft de gemeente Leiderdorp iets leuks bedacht. U kunt uw wens aan uw familie, vrienden, geliefde of naasten naar de gemeente sturen. Die wensen worden dan gepubliceerd in het eerste Leiderdorps Weekblad van 2020, dat verschijnt op 6 januari. Zo kunt u uw naasten laten weten dat u aan hen denkt.

U kunt uw wens insturen naar

communicatie@leiderdorp.nl. Uw wens mag 200 tekens lang zijn, inclusief spaties (ongeveer 30 woorden). Vermeld daarbij ook uw naam. De deadline voor het insturen van uw wens is zondag 20 december.


Krant rond de feestdagen

aankondiging n De laatste 'gewone' editie van het Leiderdorps Weekblad van 2020 ligt op woensdag 23 december bij u in de bus. Kopij voor deze krant moet uiterlijk maandag 21 december om 8.00 uur in bezit van de redactie zijn. In de laatste week van het jaar komt de krant niet uit. Het eerste Leiderdorps Weekblad van 2021, die op woensdag 6 januari verschijnt, staat helemaal in het teken van het jaaroverzicht 2020. Dat betekent dat er in deze editie geen ruimte is voor het reguliere nieuws. Vanaf 13 januari is alles weer zoals gebruikelijk. Het Leiderdorps Weekblad is ook online te lezen via www.leiderdorpsweekblad.nl.