Nieuws van Incluzio Leiderdorp

Leiderdorp…voor elkaar!

Iedereen doet mee in de samenleving, daarom helpen we iedereen die dat beetje extra hulp kan gebruiken. U kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 9 en 5 uur terecht bij de balie in de Sterrentuin (van Diepeningenlaan 110g) of bel (071) 5413536 of mail leiderdorp@incluzio.nl of kijk op www.incluzioleiderdorp.nl.

Vrijwilliger worden of werven? Kijk op www.vrijwilligerswerkleiderdorp.nl.

Wandelen met Ron
Het wandelen, elke woensdag start vanaf 9.30 tot 9.45 uur, kan in aangepaste vorm door gaan. De startplaats is Dwars (Bloemerd 1C). Er wordt gewandeld in groepjes van 4, die elke 5 minuten starten zodat er genoeg afstand is tussen de groepjes. Bij vragen kunt u bellen met Joyce Thissen 06-83144982.


Financieel spreekuur

Het inloopspreekuur is elke woensdag van 10.00 tot 12.00 uur in Dwars (Bloemerd 1c) voor statushouders, voor mensen die vragen hebben op financieel of sociaal juridisch gebied en voor Leiderdorpers die een beroep willen doen op het jeugdfonds sport of cultuur.


Balkon Bewegen

2 december is het Balkon Bewegen weer van start gegaan. In december en januari zal er op een viertal locaties in Leiderdorp een half uur Balkon Bewegen worden gegeven door Nathalie Beekman. De locaties waar het Balkon Bewegen zal plaatsvinden zijn middels een flyer op de hoogte gebracht.


Pilot Freerunnen
Voor kinderen van 8-14 jaar met een beperking organiseert Gym-, Jazz- en Turnvereniging Meerburg Zoeterwoude een pilot freerunnen op maandag 4, 11, 18, 25 januari en 1, 8, 15 februari van 18.30-19.30 uur. Kosten: € 35. Plaats: Sportzaal de Klerkenhof, Klerkenhof 3 Leiderdorp. Mail voor vragen en aanmelden (liefst voor 20 dec)naar freerun@meerburgzoeterwoude.nl.


Boodschapper (M/V)
Leiderdorpers kijken om naar elkaar. Dat is maar goed ook, want we blijven steeds langer zelfstandig wonen. Maar soms is er een beetje hulp van een ander voor nodig. Wil jij iemand ontzorgen door boodschappen te doen? Dit kan zijn voor iemand die moeilijk ter been is, net uit het ziekenhuis is ontslagen, of een van de honderd andere mogelijke redenen waardoor iemand dit zelf (even) niet meer zelf kan. Interesse? Neem contact op met Coby van der Plas (06-27510084).