Kennismaken met tennis

introductiecursus n In deze coronatijd zit iedereen veel thuis. Achter de PC, tablet, etcetera. Maar lekker sporten is voor kinderen erg belangrijk! Daarom bieden tennisclub LTC de Munnik en tennisschool Nossik/Versteeg een speciale introductiecursus tennis voor kinderen aan op het tennispark aan de Hoogmadeseweg in Leiderdorp. De cursus start op 11 januari 2021.

De cursus kan gevolgd worden op verschillende dagen en tijden. Zie daarvoor de website https://tennisschoolnossikversteeg.nl (doorklikken naar ‘Mogelijkheden’ en ‘Corona kennismakingscursus’). Groepen worden zoveel mogelijk ingedeeld naar leeftijd en niveau. Lid worden van de vereniging hoeft nog niet.


VakantieXperts wordt d-reizen

Samen n D-reizen Leiderdorp en VakantieXperts Leiderdorp bundelen hun krachten. VakantieXperts Leiderdorp gaat verder onder de naam d-reizen Leiderdorp.

De twee reisbureaus werkten al jaren met elkaar samen in één bedrijf. Nu is het tijd voor de volgende stap: verder gaan als één merk.

Danny, José, Sandy en Ilona van VakantieXperts Leiderdorp blijven met veel aandacht en liefde vakanties verzorgen, alleen vanaf nu namens d-reizen Leiderdorp. Dezelfde vertrouwde service en bekende gezichten, maar dan in een nieuw jasje.

Reisbureau d-reizen Leiderdorp is bereikbaar via tel. (071) 5418305 of email: leiderdorp@d-reizen.nl. Bezoekadres: Winkelhof 48, 2353 TT Leiderdorp.


Krant online

Volg het Leiderdorps Weekblad ook online: www.leiderdorpsweekblad.nl. Het Leiderdorps Weekblad is ook aanwezig op Twitter (@Leiderdorpwkbld) en Facebook. Heeft u een tip voor de redactie? Mail dan naar redactie@leiderdorpsweekblad.nl of bel 06 100 89544.