Nieuws van Incluzio Leiderdorp

Vanaf maandag 19 oktober zijn we weer terug in de Sterrentuin.


Wij zijn er voor u!

Loopt u ergens tegen aan of heeft u vragen? U kunt maandag tot en met vrijdag (9.00-17.00 uur) terecht bij de balie in de Sterrentuin (van Diepeningenlaan 110g) of bel (071) 5413536 of mail leiderdorp@incluzio.nl of kijk op www.incluzioleiderdorp.nl


Eenzaamheid: doe er iets aan!
Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u zich alleen voelt. Misschien is uw partner overleden, bent u gescheiden of heeft u niet het geld om er eens op uit te trekken. En niet iedereen heeft de sociale vaardigheden om makkelijk vriendschappen te sluiten. Gelukkig is er iets aan te doen. Het begint met erover te praten met iemand die begrijpt waar u tegenaan loopt en u praktische tips en advies kunt geven. Dat kunnen vaak al alledaagse suggesties zijn. Soms is het een kwestie van een kleine drempel overgaan en soms duurt het wat langer voor u dat eenzame gevoel kwijt bent. We gaan samen op zoek naar wat er voor u haalbaar is en wat u prettig vindt.


Activiteiten die doorgaan

• Dagprogramma’s op de verschillende locaties.

• Meidenmiddag, elke maandag van 15.30 tot 17 uur in Dwars (Bloemerd 1c).

• Financieel inloopspreekuur, elke woensdag 10.00 tot 12 uur in Dwars (Bloemerd 1c).

• De Ruilwinkel, locatie Buitenhoflaan 1, zijingang van De Buit, is elke woensdag van 14.00 tot 16.00 uur geopend. Om te zorgen dat er niet te veel klanten in de winkel zijn, wordt er gewerkt met tijdsloten van een half uur. Reserveren tijdslot: ma. tussen 13.00 en 17.00 uur bellen met 06 7376668.

• Sport in de wijk Hubrechtsplein, elke woensdag van 15.30 tot 16.30 uur sporten op het Plein.

• Aangezien de Vitality Club geen gebruik mag maken van het clubhuis, start het elke dinsdag en vrijdag om 9.00 uur tijdelijk in park 't Heerlijk Recht ter hoogte van Windrust 9.


Activiteiten die tijdelijk/gedeeltelijk zijn geannuleerd i.v.m. nieuwe coronamaatregelen

• Clubhuis Derde Helft is gedeeltelijk gesloten: de binnenactiviteiten zijn gestopt, de buitenactiviteiten vinden op woensdag bij RCL en op donderdag bij Alecto doorgang. Meer info: jthissen@incluzio.nl.

• Meer Bewegen voor Ouderen en Volksdansen: tijdelijk gestopt.

• Creatieve clubs Splinterlaan en Gading: tijdelijk gestopt.