Warme kleding inruilen

ruilwinkel n De Ruilwinkel in Leiderdorp neemt weer najaars- en winterkleding in. Wel is er een limiet aan de inname: per klant niet meer dan tien artikelen.

De Ruilwinkel is gevestigd aan de Buitenhoflaan 1 en is iedere woensdag van 14.00 tot 16.00 uur open. De winkel is zo ingericht dat iedereen zich aan de geldende regels van het RIVM kan en moet houden. Op www.incluzioleiderdorp.nl/ruilwinkel staat een uitgebreid protocol met de regels. Om te zorgen dat er niet te veel klanten in de winkel zijn, wordt gewerkt met tijdslots van een half uur. Een tijdslot is te reserveren door op maandag tussen 13.00 tot 17.00 uur te bellen met 06 27376668.


Altijd iets te doen bij De Derde Helft

55-plus n Bij Clubhuis De Derde Helft is altijd iets te doen. Dit landelijk initiatief om leegstaande clubhuizen doordeweeks te laten gebruiken door 55+'ers is een succes, ook in Leiderdorp. Elkaar ontmoeten en lekker bewegen, dat is de opzet. Ongedwongen en vrijblijvend. Elke woensdag bij voetbalclub RCL en elke donderdag bij hockeyclub Alecto, allebei in de Bloemerd en van 9 tot 12 uur.

Iedere woensdag - weer of geen weer - start om half 10 Wandelfit onder leiding van wandelcoach Ron. Iedereen kan een rondje meelopen in zijn of haar eigen tempo, met hond, rollator of mankement. Giselle Joosten van de Balletstudio komt nog twee woensdagen (30-9 en 7-10) om 11 uur een les More than Dance geven. Goed voor balans en beweeglijkheid. Liever biljarten of jeu de boulen? Dat kan ook. Kom zelf eens kijken wat er nog meer te doen is. Alleen koffie drinken kan ook. Iedereen is welkom en een bezoek aan Clubhuis De Derde Helft is gratis (consumpties voor eigen rekening).

Volgende week in deze krant meer over het donderdag programma. Mail naar info@clubhuisdederdehelft.nl voor meer informatie.