LEZERS SCHRIJVEN

De redactie ziet uw brieven met interesse tegemoet, maar behoudt zich het recht voor brieven taalkundig aan te passen, in te korten of niet te plaatsen. Brieven mogen maximaal 250 woorden bevatten. Ingezonden brieven worden alleen geplaatst met naam en adres. Plaatsing van een brief houdt geen instemming van de redactie met inhoud of strekking in.


Protest tegen sluiting Jumper

De diersuper Jumper is bij veel dierenvrienden bekend.Je wordt geholpen door vriendelijk en ter zake kundig personeel. Een hond, kat, papegaai, of een ander huisdier het maakt niet uit.

Door het schandelijk geblunder van de gemeente moet de Leiderdorpse vestiging straks sluiten. Ik roep alle dierenvrienden daarom op om bij de gemeente te protesteren.


J.R.Gorlee, Leiderdorp



Gratis workshops bij WOOON

Verjaardagmarkt n Woonboulevard WOOON organiseert op zaterdag 19 september een markt. Tussen 10.00 en 17.00 uur kunnen bezoekers terecht voor leuke koopjes, workshops en een interactief optreden van Clown Noni.

Voor de gratis workshops 'bloemstukje maken' en 'Knuffelbeer decoreren' is nog plek. De bloemstukjes worden gemaakt om 11.00, 13.00 en 15.00 uur. Het decoreren van de knuffelbeer kan om 10.30 uur. Aanmelden voor één van de gratis workshops kan via www.wooon-leiderdorp.nl, of tijdens kantooruren via (071) 5425160 (optie 3).

Op de verjaardagsmarkt zijn verder diverse kramen te vinden, zo is er een aanbod van onder andere kinderkleding, tupperware en cadeau & verzamelartikelen. Om 13.30 uur is er een interactieve kindershow van Clown Noni. Noni treedt een uur lang op.

De WOOON verjaarsdagmarkt vindt plaats op zaterdag 19 september tussen 10.00 en 17.00 uur. De organisatie houdt rekening met coronamaatregelen.


A4 nog twee weekenden dicht

afsluitingen n Net als afgelopen weekend is de A4 van vrijdagavond 18 september 21.00 uur tot maandagochtend 21 september 5.00 uur in de richting Den Haag afgesloten tussen de N11 en het Prins Clausplein. In de richting Amsterdam blijven twee rijbanen beschikbaar. Hou rekening met maximaal een uur extra reistijd.

De afsluiting wordt herhaald van vrijdag 9 oktober 21.00 uur tot maandag 12 oktober 5.00 uur.

De afsluitingen zijn nodig vanwege de aanleg van een nieuwe duiker ter hoogte van Leidschendam. Ook wordt gewerkt aan het verleggen aan de A4.

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer richting Den Haag omgeleid via de A44. Het verkeer richting Amsterdam wordt via de A12 en de A2 gestuurd. Lokaal verkeer wordt omgeleid via de N11 en de A44.