Het specialistenteam van Salon Vie. | Foto: PR
Het specialistenteam van Salon Vie. | Foto: PR Foto: PR

Salon Vie bestaat 5 jaar

Lustrum n Op 10 september viert Salon Vie haar eerste lustrum. Precies vijf jaar geleden opende Salon Vie Skin & Body haar deuren in het voormalige pand van Plus Klus de Witt op de Hoogmadeseweg 5 in Leiderdorp. Het team bestaat inmiddels uit maar liefst vijf specialistes en de aangeboden disciplines zijn nog verder uitgebreid.

Het team van Salon Vie kijkt terug op een zeer succesvolle periode. Bestaande klanten zijn zeer trouwe klanten gebleken en ook nieuwe klanten hebben hun weg naar het ‘alles onder één dak’-concept duidelijk gevonden.

Toch leek het vanaf maart even anders te lopen. “Als contactberoep waren wij een van de eerste branches die dicht gingen in maart 2020” vertelt eigenaresse Maaike Heeger. “Tijdens de corona-sluiting wisten onze klanten ons gelukkig nog steeds goed te vinden voor bijvoorbeeld huidverzorgingsproducten en cadeautjes, die wij gratis aan huis bezorgde. Wat was het bijzonder om al die lieve berichtjes, kaartjes en zelfs bloemen van onze klanten te mogen ontvangen, we hebben ons echt enorm gesteund en gewaardeerd gevoeld! Ook het grote vertrouwen van alle terugkerende klanten na onze heropening in mei was overweldigend. De telefoon stond roodgloeiend!”

Inmiddels is de salon weer op volle kracht actief met inachtneming van alle Covid-19 maatregelen die voor de branche van toepassing zijn. Waar hygiëne bij Salon Vie altijd al hoog in het vaandel stond, zijn nu nóg meer maatregelen getroffen. Klanten geven aan zich zeer veilig te voelen bij deze manier van werken. Toch is er aan de vertrouwde sfeer en gezelligheid niks veranderd! Bij Salon Vie voel je je bij elk bezoek in de watten gelegd.

Een groot feest ter ere van het 5-jarig bestaan zit er helaas niet in. Wel ontvangt elke klant die van 10 september tot 1 oktober de salon bezoekt een presentje en zijn er leuke kortingsacties in de salon.


Ben je nog niet bekend met Salon Vie? Bij Salon Vie geniet je in een aangename en sfeervolle omgeving van bijzondere aandacht voor jezelf. Het team van vijf specialistes biedt een enorme diversiteit aan behandelingen. Voor een schoonheidsbehandeling gericht op huidverbetering, permanente make-up, pedicure- en voetreflexologiebehandeling, een make-up workshop, een goede bindweefselmassage of zelfs voor botox en injectables ben je bij dit ervaren team aan het juiste adres.

De salon is naast zes dagen óók vijf avonden per week (op afspraak) geopend! En wat het helemaal makkelijk maakt; je afspraak plan je zelf online in via www.salonvie.nl


Salon Vie, Hoogmadeseweg 5, 2351 CN Leiderdorp

Website: www.salonvie.nl

Tel.: (071) 8888582


WOOON organiseert verjaardagsmarkt

zakelijk n WOOON organiseert op zaterdag 19 september een gezellige markt ter gelegenheid van de verjaardagsmaand van de Leiderdorpse Woonboulevard. Tussen 10.00 en 17.00 uur kunnen bezoekers terecht voor leuke koopjes, workshops en een interactief optreden van Clown Noni.

Op de verjaardagsmarkt zijn diverse kramen te vinden, zo is er een aanbod van onder andere kinderkleding, tupperware en cadeau & verzamelartikelen.


Workshops

Daarnaast wordt een aantal gratis workshops gegeven. Om 11.00, 13.00 en 15.00 uur start een workshop ‘bloemstukje maken’ door Happy Flower. Bezoekers kunnen, onder professionele begeleiding een eigen bloemstukje maken en mee naar huis nemen. Om 10.30 uur is er een workshop ‘knuffelbeer decoreren’, waarbij een beer van piepschuim versierd kan worden met decoratierozen. Aanmelden voor één van de gratis workshops kan per e-mail via info@rudeboymedia.nl..

Kindershow

Verder is er een knallende, interactieve kindershow van Clown Noni. Noni treedt een uur lang op tussen 13.30 en 14.30 uur, hij neemt ballonnen mee, kent een hoop goocheltrucs en weet bij ieder kind een lach op het gezicht te toveren.

De WOOON verjaarsdagmarkt vindt plaats op zaterdag 19 september tussen 10.00 en 17.00 uur. De organisatie houdt rekening met de coronamaatregelen. Zie ook de website wooon-leiderdorp.nl.

Clown Noni. | Foto: PR