Nieuws van Incluzio Leiderdorp

De balie in het gemeentehuis is beperkt geopend: t/m 11 september op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur. Telefonisch zijn wij op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur (071-5413536).

Wil jij vrijwilliger worden of wil jij een vrijwilliger werven voor je organisatie? Kijk op www.vrijwilligerswerkleiderdorp.nl Hiermee worden vrijwilligers en organisaties geholpen elkaar te vinden binnen Leiderdorp.

Ben jij op zoek naar een stage met de focus op welzijn door sport en bewegen? Stuur dan je CV naar Coby van der Plas (cvdplas@incluzio.nl)


NIEUW: Activeringsvrijwilligers gezocht

Een activeringsvrijwilliger is een vrijwilliger die de inwoner op verschillende manieren begeleid, motiveert en stimuleert bij het weer actief deelnemen aan activiteiten. Interesse? Neem contact met op Coby van der Plas (cvdplas@incluzio.nl)


Di. 15 sept: NIEUW: VrijwilligersMeetingPoint
Bij het VrijwilligersMeetingPoint (VMP) ontmoeten vrijwilligers van Incluzio elkaar onder het genot van een kop koffie of thee. Iedere eerste en derde dinsdag van de maand, van 10.00 tot 12.00 uur in Dwars (Bloemerd 1c).

Do. 1 okt. Klassieke Muziek

Geniet van een prachtig klassiek muziekprogramma, start 14.00 uur, Splinterlaan 156. Kosten: € 2,00 (incl. koffie/thee). Aanmelden: U kunt zich tot di. 29 sept. aanmelden bij Leen de Witt tel: 071-5416346 (mogelijk om een bericht in te spreken. Graag telefoonnummer vermelden bij aanmelding.


Welzijn op recept

Het kan zijn dat u met lichamelijke klachten naar de huisarts gaat, maar later blijkt dat uw klachten geen lichamelijke oorzaak hebben. Uw huisarts kan een welzijnsrecept afgeven in plaats van een medicijn. Beweegactiviteiten en het ‘onder de mensen zijn’ kunnen ervoor zorgen dat u zich beter gaat voelen. U kunt een welzijnsrecept opvragen bij uw huisarts of contact opnemen met een welzijnswerker via mail welzijnopreceptleiderdorp@incluzio.nl


Algemene informatie

Voor vragen op het gebied van Wmo en welzijn kunt u bij ons terecht. Onze balie in het gemeentehuis (Willem-Alexanderlaan 1) is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur. Telefonisch zijn wij bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur (071-5413536). Mailen kan ook: leiderdorp@incluzio.nl. Of kijk op de website www.incluzioleiderdorp.nl.