Afbeelding
Foto: PR

Museum heropent

VERVOLG VAN VOORPAGINA


In de vitrines met verklarende teksten komt de hele geschiedenis van Leiderdorp aan de orde, van de Romeinse tijd tot en met de 20ste eeuw.

Rondleidingen in het museum en kleine lezingen voor maximaal tien personen kunnen op aanvraag worden georganiseerd tijdens de bezoekuren maar ook daarbuiten. Deze rondleidingen kunnen aangevraagd worden op info@leiderdorpsmuseum.nl of bij Bob Reidsma 06-83334848.

De reguliere bezoekuren zijn op woensdagmiddag van 2 tot 5 uur, op zaterdagochtend van half 11 tot half 1 en op zondagmiddag van 2 tot 4 uur.


Toneelweekend voor Toverkids

toneel n De voorstellingen die gepland stonden voor afgelopen voorjaar gingen vanwege de coronapandemie niet door maar als troost konden de leden van Toverkids, de jeugdafdeling van Theater Toverlei, de zomervakantie afsluiten met een leuk en gezellig toneelweekend.

Het werden twee dagen vol spelletjes, dansen en natuurlijk toneelspelen. De kinderen werden in groepjes verdeeld, zochten requisieten uit en maakten hun eigen toneelstukjes. Aan het eind van het weekend gaven ze uitvoeringen voor elkaar. Dat alles onder de bezielende leiding van Norman van Huut en onder begeleiding van leden van Toverlei.