Nieuws van Incluzio Leiderdorp

Gezien de aangescherpte maatregelen als gevolg van het Coronavirus is de balie van Incluzio beperkt bereikbaar. De balie in het gemeentehuis is t/m 11 september op werkdagen open van 9.00 tot 13.00 uur en telefonisch zijn wij vanaf 31 aug. de hele dag bereikbaar (071-5413536, ma-vr 9.00-17.00 uur).


Financieel spreekuur

Het inloopspreekuur is elke woensdag van 10.00 tot 12.00 uur in Dwars (Bloemerd 1c) voor statushouders, voor mensen die vragen hebben op financieel of sociaal juridisch gebied en voor Leiderdorpers die een beroep willen doen op het jeugdfonds sport of cultuur.


MijnLeiderdorp.nl online

Op dit online platform kunnen bewoners en organisaties zichzelf presenteren, activiteiten delen en informatie uitwisselen. Organisaties en bewoners worden opgeroepen om activiteiten te plaatsen op www.mijnleiderdorp.nl om er zo een succes van te maken.


Vrijwilligerswerk

Alles voor en over vrijwilligerswerk in Leiderdorp op www.vrijwilligerswerkleiderdorp.nl. Wij helpen vrijwilligers en organisaties elkaar te vinden binnen Leiderdorp.


Stageplek

Ben jij op zoek naar een stage met de focus op welzijn door sport en bewegen? Stuur dan je CV naar Coby van der Plas, stagecoördinator (cvdplas@incluzio.nl)


Gevraagd: Activeringsvrijwilligers

Wij zijn op zoek naar activeringsvrijwilligers. Een activeringsvrijwilliger is een vrijwilliger die de inwoner op verschillende manieren begeleid, motiveert en stimuleert bij het weer actief deelnemen aan activiteiten. Interesse? Neem contact met op Coby van der Plas, vrijwilligerscoördinator (cvdplas@incluzio.nl).


Di. 15 sept: NIEUW: VrijwilligersMeetingPoint
Bij het VrijwilligersMeetingPoint (VMP) ontmoeten vrijwilligers van Incluzio elkaar onder het genot van een kop koffie of thee. Het VMP is iedere eerste en derde dinsdag van de maand, van 10.00 tot 12.00 uur in Dwars (Bloemerd 1c).


Algemene informatie

Voor vragen op het gebied van Wmo en welzijn kunt u bij ons terecht. Adres: Willem-Alexanderlaan 1 (op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur). Tel.: 071-5413536 (9.00 tot 17.00 uur. E-mail: leiderdorp@incluzio.nl. Website: www.incluzioleiderdorp.nl.