Afbeelding
Foto: Annewil Broek

Nieuws van de Volkuniversiteit

cursussen n Begin september gaat het nieuwe seizoen van de Volksuniversiteit Leiderdorp (LVU) van start.

De LVU biedt twee Tai Chi-cursussen aan, beide op zaterdag. Om 12.30 uur is er een les van één uur voor beginners, om 10.45 uur kunnen gevorderden zich anderhalf uur heerlijk ontspannen bij docente Maryo Froijen. De eerste lessen zijn op zaterdag 5 september. Het is nog mogelijk mee te doen aan ontspannende Tai Chi-lessen op zaterdag 22 en 29 augustus van 10.45 tot 11.45 uur, tegen de speciale zomerprijs van € 6 per les.

Op maandag 7 september om 12.30 uur en om 13.30 uur beginnen op Splinterlaan 156 twee cursussen Bewust bewegen. Docente Marla Kerk laat de cursisten op verantwoorde wijze spieren en het lichaam soepel houden. Speciaal voor 60-plussers. Het is nog mogelijk mee te doen aan ontspannende lessen 'Bewust bewegen – iets voor u? op maandag 24 en 31 augustus van 13.30 tot 14.30 uur, tegen de speciale kennismakingsprijs van slechts € 7,50 per les.

Ook start op 7 september de cursus Easy Hatha Yoga. Een laagdrempelige en toegankelijke cursus, waarin rust en ontspanning centraal staan. Het is nog mogelijk mee te doen aan ontspannende lessen 'Easy Hatha Yoga – iets voor u?' op maandag 24 en 31 augustus van 11.00 tot 12.00 uur, tegen de speciale prijs van slechts € 7,50 per les.

Informatie en aanmelding: www.volksuniversiteitleiderdorp.nl, e-mail info@volksuniversiteitleiderdorp.nl, tel: 071 5411732 of op het LVU-bureau, Splinterlaan 156, in Leiderdorp (in de vakantie: dinsdag en donderdag, 9.30-12.00 uur).


LEZERS SCHRIJVEN

De redactie ziet uw brieven met interesse tegemoet, maar behoudt zich het recht voor brieven taalkundig aan te passen, in te korten of niet te plaatsen. Brieven mogen maximaal 250 woorden bevatten. Ingezonden brieven worden alleen geplaatst met naam en adres. Plaatsing van een brief houdt geen instemming van de redactie met inhoud of strekking in.


Verbazend veel troep in park

Op een mooie zondagmorgen lopend door ons mooie park tref je soms de gekste voorwerpen rondom de bankjes aan . Zo kun je dus nu verrast worden door dit nieuwe afval en je verbaasd afvragen hoe men er toch toe komt dit en zoveel andere troep te laten zwerven . De vuilopruimploegen zullen er blij mee zijn!

Mensen, laten we er toch met elkaar voor zorgen dat vuilprikken NIET nodig is en onze troep ZELF opruimen!


        Annewil Broek, Leiderdorp