16-jarige Leiderdorper start postermerk

ondernemend n In maart dit jaar is Leiderdorper Jeroen van Gessel het nieuwe postermerk Osare begonnen. Vanuit zijn huis heeft hij, als 16 jarige middelbare scholier, een website opgezet voor de verkoop van posters voor iedere interieurstijl. De ontwerpen worden gemaakt door het eigen internationale design team van Osare.

Om op zo’n jonge leeftijd een onderneming te starten viel niet mee, heeft Van Gessel gemerkt. Je loopt als minderjarige tegen allerlei problemen aan. Toch is het hem gelukt om samen met internationale grafisch ontwerpers Osare te starten. Wat dit postermerk uniek maakt, is het gratis advies over welke poster het beste past in jouw interieur.

De poster worden gedrukt met de Giclée printtechniek, die wordt normaal gesproken alleen gebruikt wordt bij kunstreproducties. Hoogwaardige inkten worden in verschillende lagen aangebracht wat een premium kwaliteit geeft.

Inmiddels kan Osare de posters wereldwijd verzenden waardoor Van Gessel een internationaal clientèle heeft weten te interesseren in zijn posters. Zo heeft een beroemde popster als Chris Brown onlangs voor Vaderdag een uniek ontworpen poster van Osare van zijn kinderen gekregen.

“Ik hou van de uitdaging en heb al zó ontzettend veel geleerd van het ondernemen. Ik hoop alleen dat ik ook in de huiskamers van Leiderdorp kan komen te hangen”, aldus de 16-jarige ondernemer. Hij heeft het plan om met zijn posters ook de interesse te wekken vanuit de lokale zakelijke markt, met bijvoorbeeld een wisselend aanbod van posters voor op het kantoor of in wachtruimte voor de klanten. Het uiteindelijke doel van de jonge ondernemer is om te kunnen concurreren met de giganten op de internationale postermarkt.

Meer weten? Kijk dan op www.osare-art.com