Website voor vrijwilligerswerk

platform n Welzijnsorganisatie Incluzio heeft een lokale, online vrijwilligersvacaturebank opgezet, speciaal voor Leiderdorp: www.vrijwilligerswerkleiderdorp.nl.

Verschillende maatschappelijke organisaties zijn uitgenodigd om hun vacatures te plaatsen. Leiderdorpers die zich vrijwillig willen inzetten zijn van harte welkom om zich aan te sluiten bij het nieuwe platform, waar vraag en aanbod bij elkaar wordt gebracht. Het gaat bij deze vacaturebank altijd over Leiderdorp, voor en met elkaar. Organisaties die op zoek zijn naar vrijwilligers worden opgeroepen om vrijwilligersvacatures te plaatsen op www.vrijwilligerswerkleiderdorp.nl.

Lees verder op P9.


Probeerlessen muziek bij MOL

workshop n De laatste week van de vakantie kunnen kinderen van 5 tot en met 10 jaar meedoen met de workshops muziek van stichting Muziekonderwijk Leiderdorp (MOL). Van 25 tot en met 27 augustus zijn er probeerlessen gitaar, viool, harp, piano of blokfluit. Een mooie gelegenheid om uit te vinden of muziek een goede hobby voor je is. De deelnemers worden ingedeeld in leeftijdsgroepen (5-6 jaar en 7-10 jaar). Meer informatie: www.muziekonderwijs-leiderdorp.nl.