Nieuws van Incluzio Leiderdorp

In verband met het coronavirus is een deel van de activiteiten nog afgelast. De Ruilwinkel, het Dagprogramma en het financieel inloopspreekuur zijn, met aanpassingen, wel weer begonnen.


Wo. 19 + 26 aug: Rondje met Ron

Verzamelpunt: buiten bij de Big Bazar Leiderdorp, Van Diepeningenlaan 10-12. Start: 09.30 uur met een warming-up. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis.


Di. 24 aug: Buurtbakkie

Kopje koffie met de buurtcoach en seniorencoach van Incluzio. Locatie: Simon Ouwerkerkstraat. Tijd: 13.30-15.00 uur. Aanmelden is niet nodig.


Wo. 26 aug: High tea in de Hollandsche Tuyn

Gezellig een high tea in het oude dorp (Hoofdstraat 24). Tijd: 12.30-14.30 uur. In verband met het maximun aantal deelnemers is aanmelden niet meer mogelijk.


Meer informatie over de zomeractiviteiten: zie pagina 5 in deze krant of kijk op mijnleiderdorp.nl


Financieel spreekuur

Het inloopspreekuur is elke woensdag van 10.00 tot 12.00 uur in Dwars (Bloemerd 1c) voor statushouders, voor mensen die vragen hebben op financieel of sociaal juridisch gebied en voor Leiderdorpers die een beroep willen doen op het jeugdfonds sport of cultuur.


MijnLeiderdorp.nl online

www.mijnleiderdorp.nl is een online platform van en voor Leiderdorpers. Op dit platform kunnen bewoners en organisaties zichzelf presenteren, activiteiten delen en informatie uitwisselen. Organisaties en bewoners worden opgeroepen om activiteiten te plaatsen op www.mijnleiderdorp.nl om er zo een succes van te maken.


Vrijwilligerswerk

Vrijwilligers en organisaties kunnen elkaar vinden binnen Leiderdorp via de nieuwe website www.vrijwilligerswerkleiderdorp.nl. Zie ook de voorpagina van deze krant.


Algemene informatie

Voor vragen op het gebied van Wmo en welzijn kunt u bij ons terecht. Tijdens de zomerperiode van 13 juli t/m 28 augustus is Incluzio beperkt bereikbaar: onze balie in het gemeentehuis (Willem-Alexanderlaan 1) is op werkdagen geopend van 9.00-13.00 uur. Telefonisch zijn wij op werkdagen bereikbaar van 13.00-17.00 uur (071-5413536). E-mail: leiderdorp@incluzio.nl, website: www.incluzioleiderdorp.nl.