Nieuws van Incluzio Leiderdorp

De coronamaatregelen worden steeds meer versoepeld. Hierdoor kunnen we gelukkig steeds meer activiteiten hervatten. Denk aan onze dagprogramma’s en de activiteiten zoals hieronder vermeld. Hierbij volgen we uiteraard de veiligheidsrichtlijnen van de Rijksoverheid. Bij gezondheidsklachten zoals koorts of verkoudheid is dan ook het verzoek om niet deel te nemen.


ZOMERACTIVITEITEN

Wo. 22 juli: Buurtbakkie met Bingo

Kopje koffie met de buurtcoach en seniorencoach van Incluzio en win prijzen bij de gezellige buurbingo! Locatie: Buiten bij de Hoeksteen, Houtschans 107. Tijd: 10.30 tot 12.00 uur. Aanmelden: niet nodig.


Do. 23 juli: Workshop Bewegen

Kom uit je corona bubbel’ met de workshop Bewegen van More than dance by Giselle. Samen op muziek in beweging komen en elkaar weer ontmoeten op gepaste afstand.


Do. 30 juli: Muzikale lunch Brasserie Park

Gezellige lunch met muzikale omlijsting van Stichting Muziekonderwijs Leiderdorp. Tijd: 12.00 tot 14.00 uur. Kosten € 10,00 pp. Aanmelden: balie Incluzio, gemeentehuis Leiderdorp.


Meer informatie over de Zomeractiviteiten op pagina 5 in deze krant of op mijnleiderdorp.nl.


RUILWINKEL

De Ruilwinkel Leiderdorp is open in de zomervakantie. De inrichting is zo aangepast dat het mogelijk is anderhalve meter afstand te houden. Bezoekers moeten zich vanzelfsprekend te houden aan de geldende regels van het RIVM. Om te zorgen dat er niet te veel klanten in de winkel zijn wordt er gewerkt met tijdslot van een half uur. Een tijdslot reserveren kan door op maandag van 13.00 tot 17.00 uur te bellen met 06-27376668. Adres: Buitenhoflaan 1, Leiderdorp.


Algemene informatie Incluzio

Voor vragen op het gebied van Wmo en welzijn kunt u bij ons terecht. Tijdens de zomerperiode van 13 juli t/m 28 augustus is Incluzio beperkt bereikbaar: Onze balie in het gemeentehuis is op werkdagen bereikbaar van 9.00 – 13.00 (Willem-Alexanderlaan 1). Telefonisch zijn wij op werkdagen bereikbaar van 13.00 – 17.00 uur (071-5413536). Of per e-mail leiderdorp@incluzio.nl of via www.incluzioleiderdorp.nl.