Nieuws van Incluzio Leiderdorp

De coronamaatregelen worden steeds meer versoepeld. Hierdoor kunnen we gelukkig steeds meer activiteiten hervatten. Denk aan onze dagprogramma’s en de activiteiten zoals hieronder vermeld. Hierbij volgen we uiteraard de veiligheidsrichtlijnen van de Rijksoverheid. Bij gezondheidsklachten zoals koorts of verkoudheid is dan ook het verzoek om niet deel te nemen.


Vr. 3 juli: Bali om 10.30 uur dicht - In verband met een besloten activiteit in het atrium van het gemeentehuis is de balie van Incluzio op vrijdag 3 juli vanaf half 11 gesloten.

Wo. 15 juli: Vaartocht 'uitwaaien in het Groene Hart' - Vaartocht voor senioren door het Groene hart met lunch. Meer informatie bij de zomeractiviteiten elders in de krant of op mijnleiderdorp.nl.

Do. 23 juli: Workshop Bewegen: ‘Kom uit je corona bubbel’ - More than dance by Giselle verzorgt een bijzondere beweegworkshop. Beweeg je mee vanuit je corona bubbel? Samen op muziek in beweging komen en elkaar weer ontmoeten op gepaste afstand. Meer informatie bij de zomeractiviteiten elders in de krant of op mijnleiderdorp.nl.

Zomeractiviteiten 2020 van start - De komende tijd zullen er weer diverse zomeractiviteiten plaatsen vinden kinderen, jongeren, volwassenen en senioren in Leiderdorp. Het zal wel anders zijn dan de afgelopen jaren, maar met inachtneming van de RIVM maatregelen is er gelukkig weer iets mogelijk.

Kookgroep voor alleengaanden - Er is weer plek bij koken voor alleengaanden in Dwars, Bloemerd 1c. Elke woensdag wordt er samen bedacht wat er gegeten gaat worden, wat er gehaald moet worden en wordt samen gekookt en gegeten. Kosten: € 4,-. Aanmelden: rvegmond@incluzio.nl

Financieel spreekuur - Heb je moeite met rondkomen? Kom dan naar ons financieel spreekuur voor gratis advies. Elke woensdag van 10.00 tot 12.00 uur in Dwars, Bloemerd 1c. Je kunt ook bellen met Incluzio, om zo samen te kijken of we je op afstand kunnen helpen.

Vrijwilligerswerk - Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk? Neem dan een kijkje op www.vrijwilligerswerkleiderdorp.nl.


Algemene informatie

Voor vragen op het gebied van Wmo en welzijn kunt u van ma. t/m do. (9.00-16.00 uur) en op vr. (9.00-13.00 uur) terecht bij onze (tijdelijke) balie in het gemeentehuis, Willem Alexanderlaan 1. Bellen (071-5413536) of mailen (leiderdorp@incluzio.nl) kan ook. Of kijk op www.incluzioleiderdorp.nl.