De kantine van AREA071. | Foto: John Brussel
De kantine van AREA071. | Foto: John Brussel Foto: JOHN BRUSSEL

Nieuwe ondernemers welkom bij AREA071

werkplekken n Nu de coronamaatregelen versoepelen kan AREA071 langzaamaan weer een werkplek bieden aan nieuwe ondernemers, potentiële Areanauten.

AREA071 is de thuisbasis van meer dan 120 ondernemingen, gevestigd in Leiderdorp. Het is een werkplek waar verbinding, innoveren en kennis delen centraal staan. Op gepaste afstand is werken in deze inspirerende omgeving weer mogelijk en kunnen ondernemers in contact komen met andere ondernemers, verschillende programma’s en de partners van AREA071.

Het loopt weer voorzichtig vol bij AREA071, maar er zijn nog werkplekken beschikbaar. Ondernemers die tijdens de periode van thuiswerken en social distancing merkten behoefte te hebben aan contacten en een levendige werkomgeving, zijn van harte welkom om contact op te nemen met AREA071 via www.area071.nl of door te bellen naar 071-2001002.

De initiatiefnemers van AREA071 Bart Hoenen en Arjan Meester staan na een thuiswerkpauze vol energie weer klaar om de Areanauten te faciliteren, ondersteunen en helpen waar nodig. Bart: “Je merkt dat ondernemers graag weer op kantoor werken. Op deze plek ontstaan ideeën en zijn ondernemers samen hard aan het werk. Het is leuk om iedereen weer in het echt te zien.” Voor ondernemers die twijfelen of AREA071 iets voor hun onderneming kan betekenen, is er de mogelijkheid om het concept een maand lang kosteloos en vrijblijvend uit te proberen.