Joël Longayroux met zijn kappersteam. | Foto: PR
Joël Longayroux met zijn kappersteam. | Foto: PR Foto: PR

Haarboetiek Annelies krijgt nieuwe eigenaar

Wisseling n De Haarboetiek van Annelies van Velzen aan de Hubrechtstraat 2 in Leiderdorp gaat 1 juli over in andere handen en krijgt een nieuwe naam: Hairstyling by Fit.

Ruim dertig jaar stond Annelies aan het roer van haar kapperszaak maar nu is ze toe aan iets anders. Over twee weken gaat het roer om en zal ze niet meer op de kapperswerkvloer actief zijn.

Meester-herenkapper Joël Longayroux heeft de kapsalon overgenomen. Hij zal deze voortzet-

ten met het vertrouwde kappersteam van Annelies, op de gastvrije, vriendelijke en professionele manier die de klanten gewend zijn. Bij een frisse nieuwe start als kappersondernemer, hoort natuurlijk een andere naam op de gevel. Dat wordt Hairstyling by Fit. het telefoonnummer blijft hetzelfde: (071) 5894838.


RCL helpt Harttrimmers

kunstgrasveld n Voor de Harttrimvereniging Leiderdorp (HTV) staat het als een paal bovenwater: de Leiderdorpse voetbalvereniging RCL is een club van klasse. Vanwege de coronamaatregelen kunnen de ca. tachtig leden van (HTV) al sinds half maart niet meer terecht in hun vaste sportaccommodaties, De Eendenkooi in Zoeterwoude-Rijndijk en Basalt in Leiden. RCL bood de afgelopen weken uitkomst. Elke dinsdagochtend en elke donderdagavond mogen de harttrimmers een van de kunstgrasvelden van het RCL complex in sportpark De Bloemerd gebruiken om buiten te sporten.

Het ziet er overigens naar uit dat de Harttrimmers binnenkort geen gebruik meer hoeven te maken van de zeer gewaardeerde hulp van RCL: 1 juli gaan de sportaccommodaties waarschijnlijk weer open, zodat ze in principe weer de zaal in kunnen.