Vaderdagactie De Baanderij

cadeau n Winkelboulevard De Baanderij in Leiderdorp heeft een Vaderdagactie bedacht, waarbij de kinderen dit jaar niet op pad hoeven om een cadeau te kopen. De winkeliersvereniging bezorgt bij een aantal vaders een cadeau aan huis.

Kinderen kunnen hun vader aanmelden voor een cadeau. Iedere vader is stoer, alleen heeft de ene vader twee linkerhanden en de andere vader twee rechterhanden. Om vaders te helpen, kunnen de kinderen aangeven welk gereedschap hun vader nog nodig heeft. Of misschien mist er nog wel een BBQ in de tuin, of moet vader nog wat werkzaamheden aan zijn boot uitvoeren.

Je kunt bij Praxis Megastore Leiderdorp of bij Tijssen Watersport op de site of in de winkel rondneuzen en je cadeautje aan ons doorgeven via www.debaanderij.com.


Derde boek Shanty Lepelaar

Thriller n Op vrijdag 12 juni is het nieuwe boek van Shanthy Lepelaar verschenen. Eindelijk weer hoop - Of toch verloren? is het derde boek van de Leiderdorpse schrijfster. Haar eerste roman, De perfecte man voor een date, kwam uit in 2014. Haar tweede boek, Happy Single, volgde in 2019. Dit is een roman/thriller. De thriller Eindelijk weer hoop of toch verloren? is een vervolg hierop.        
Korte inhoud: Na een heftig jaar denkt Femke dat ze weer een normaal leven kan gaan leiden. Ze vindt zelfs geluk in de liefde. Maar dan loopt alles anders. Er gebeuren dingen die met het verleden te maken hebben, waar niemand op heeft gerekend. Opeens komen er een paar kameraden van Johan op haar pad. Dit gaat haar leven beheersen en ook het leven van alle mensen om haar heen. Heeft Femke op het einde nog hoop? Of voelt ze zich verloren?

Deze thriller wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout. ISBN: 9789464033144, prijs: € 20,99.

Meer informatie over Shanty Lepelaar op Facebookpagina schrijfstershanthylepelaar.