Afbeelding
Foto: PR

Fysiotherapeuten geven nog één keer een lesje balkonbewegen

VERVOLG VAN VOORPAGINA


De bewoners zijn razend enthousiast. Daarom heeft de balkonbeweegcommissie van Clubhuis de Derde Helft besloten om ook nu de fysiopraktijken en het zwembad weer grotendeels hun normale werkzaamheden hebben opgepakt, de balkonsessies op zes locaties door te zetten.

Incluzio Leiderdorp heeft hiervoor een aanvraag gedaan bij Fonds 1818 waardoor met de inzet van fitnessinstructeurs de lessen de hele zomer door kunnen gaan.


Feestelijk afsluiting

De fysiopraktijken dragen het Balkon Bewegen inmiddels ook een warm hart toe en zeiden volmondig 'ja' toen Clubhuis de Derde Helft vroeg of zij nog één keer een les wilden geven op de Nationale Balkon Beweegdag. Nog één keer terug naar hun locatie waar ze door de bewoners met open armen werden ontvangen. En zo gingen de fysiotherapeuten vrijdag aan de slag bij de Bloemendaalselaan (praktijk Goudeket) de Ommedijk (praktijk Ommedijk) en Huis ter Does (Paramedisch Centrum Lagas).

Zonder deze belangeloze inzet en de vrijwillige inzet van de commissieleden van Clubhuis de Derde Helft had het Balkon Bewegen in Leiderdorp nooit zo’n groot succes kunnen worden.


Afbeelding
Boven de fysiotherapeuten van praktijk Ommedijk bij woonzorgcentrum De Ommedijk, linksonder het team van Paramedisch Centrum Lagas bij Huis ter Does, rechtsonder de balkonbeweegles van praktijk Goudeket  in de binnentuin aan de Bloemendaalselaan. | Foto's: PR