Nieuws van Incluzio Leiderdorp

Incluzio Leiderdorp blijft hulp en ondersteuning bieden aan Leiderdorpers. We doen dit op een andere manier dan u gewend bent van ons. Onze groepsactiviteiten zijn tot nader order afgelast als gevolg van het Coronavirus. Ons team en vele vrijwilligers bieden telefonisch een luisterend oor of bieden op andere manieren individuele ondersteuning. Dit doen we zoveel als mogelijk op afstand.

Blijf op de hoogte over corona via betrouwbare kanalen zoals het nieuws via NOS of kijk op rijksoverheid.nl.


Di 2 juni: Balie weer geopend - Onze balie in het gemeentehuis is vanaf heden weer geopend (ma t/m do, 9.00-16.00 uur en vr 9.00-13.00 uur). Loopt u ergens tegen aan of heeft u vragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen of om langs te komen. Wij staan voor u klaar.

Jonge mantelzorgers - Deze week is het de week van de jonge mantelzorgers. Door corona zijn er geen speciale activiteiten opgezet vanuit Incluzio. Jonge mantelzorgers kunnen met vragen altijd terecht bij de mantelzorgcoach Lois Kreber (lkreber@incluzio.nl) en bij de jongerencoaches Mimoum (mbenaissa@incluzio.nl) en Lise (lhuitema@incluzio.nl).

Wo 17 juni: Inloopspreekuur gaat weer starten - Het inloopspreekuur is voor statushouders, voor mensen die vragen hebben op financieel of sociaal juridisch gebied en voor Leiderdorpers die een beroep willen doen op het jeugdfonds sport of cultuur. Elke woensdag 10.00-12.00 uur in Dwars, Bloemerd 1c. U bent van harte welkom, uiteraard met in achtneming van de coronaregels.


Bootcamp bij de Beukenschans - De bootcamp is voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar. Elke woensdag om 18.30 uur een uurtje sporten met Ilse Zandvliet en de jongerencoaches Mimoun en Lise. Meedoen is gratis!


Zwembad de Does - Zwembad de Does weer is geopend voor banenzwemmen, aquasport en ouder-kind lessen. Vooraf aanmelden is verplicht dat kan online of bij de receptie. Meer weten over gebruik maken van het zwembad in Corona tijd? Check de website www.dedoes.nl.


Algemene informatie Incluzio

Voor vragen op het gebied van Wmo en welzijn kunt u van ma-do (9.00-16.00 uur) en op vr (9.00-13.00 uur) terecht bij onze (tijdelijke) balie in het gemeentehuis, Willem Alexanderlaan 1. Of bel (071) 5413536 of mail leiderdorp@incluzio.nl of kijk op www.incluzioleiderdorp.nl.